URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abandonats.

Alternativa | 15 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Al passat ple es va aprovar per unanimitat la moció del grup municipal PSM-EN relativa al tancament de solars sense edificar. 

Aquest és un problema greu al municipi del que rebem periòdicament molt de queixes. I com diu la moció ja no és que no es faci  complir la normativa als particular, és que és el propi Ajuntament el primer que incompleix la norma, ja que té solars sense tancar.

Només al darrer mes tota una sèrie de ciutadans ens han denunciat la deixadessa i brutor a solars de la Cala Sant Vicenç, i al Port de Pollença. A pesar de que els mateixos ciutadans han informat d'aquest tema als regidors de l'equip de govern, tant el regidor de la Cala com el de Medi Ambient van dir que desconeixien aquestes denúncies. Per això repetim el de sempre: 

 

Cal fer les denúncies per escrit. Que no puguin dir que desconeixen un tema denunciat reiteradament. Al manco que resti constància de les seves mentides.

Si parlam de la Cala hi ha tota una sèrie de solars a la seva entrada no edificats on s’acumulen fems i dels quals surt una vegetació que s’ha apropiat d’espais públics...

Si parlam del Port de Pollença ens trobam amb la mateixa situació sobre tot a una sèrie de solars situats al costat del bosquet de bòquer, (carrers Talaia, Colomer, Bosquet...) on hi de tot; escombraires, sanitaris, matalassos...

I tot això a un lloc privilegiat que viu del Turisme i de la seva imatge.

 És clar que hi ha gent que ha abandonat qualsevol tipus de civisme i que els actuals governants han abandonat als ciutadans. Jutjau vosaltres mateixos aquestes fotografies dels carrer Colomer i Bosquet.

Aquesta primera fotografia és un tema perillós, fa més d'un any que  aquesta caixa d'electricitat es troba rompuda amb el cartell " Atención debajo hay cables eléctricos"

 

I al costat  d'un entorn privilegiat com el del bosquet de Boquer i  de pisos que valen una milionada aquest és el panorama:

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb