URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXXVlI). El Caló del Moro.

Alternativa | 18 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Una més de les cales del terme de Santanyí, quan se veu per primera vegada dóna la sensació de trobar-se a una platjola d’una zona tropical. El fons arenós i les aigües clares donen aquest color turquesa tan agradable per a la vista i que convida a banyar-s’hi.

Està molt prop de Cala S’Almonia, de la que ja en parlarem un altre dia. A devora té els Castellets, on és fàcil trobar fragments de ceràmiques talaiòtiques i de diferents èpoques. La passejada per la zona és molt agradable i si se pot fer fora de l’estiu millor.

                                                                                                       A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb