URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fotografia guanyadora del V Concurs Urxella.

Alternativa | 21 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

El passat diumenge l'assemblea d'Alternativa per Pollença va votar la fotografia guanyadora del V CONCURS DE FOTOGRAFIA URXELLA.

Aquest any la fotografia que ha guanyat és una fotografia que amés de denunciar un fet inqüestionable, la deixadesa i la brutor del Port de Pollença, també és un cant a la bona voluntat d'alguns veïns conscients de que si no ho fan ells, l'Ajuntament no ho farà. És un homenatge a la gent que desinteressadament es preocupa pel benestar de tots i que és capaç d'agafar una bossa, posar-se uns guants i recollir el fems que la gent va deixant, desperdicis d'humanitat indecent.

L'autora, na Pambolis, que prefereix quedar en l'anonimat, ens va enviar aquesta fotografia fa ja uns mesos, just als inicis del concurs, i va ser emprada per fer la denúncia corresponent: veure article.

Ara les platges estan una mica millor, però la situació del Port de Pollença no ha millorat gaire. Han passat mobilitzacions ciutadanes, precs i preguntes al plenari, denúncies públiques... però la cosa no millora.

 

Aquesta fotografia, ubicada a la platja del Port de Pollença, potser no tengui la qualitat tècnica d'un fotògraf professional, potser no sigui un exemple de fotografia artística, d'enquadrament perfecte, de cerca de colors... però és una fotografia humana, reflexe de la bona voluntat i de la iniciativa de l'ésser humà. Aquests son els motius del merescut premi.

Només ens resta donar les gràcies a les persones que han participat en un concurs que cada any compta amb millors fotografies. I dir que no cauran en "sac romput" i que farem tot el possible per a donar sol·lució a les denúncies que en cada una d'elles hi ha.

Les properes setmanes anirem publicant algunes de les demés fotografies que s'han presentat al concurs.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb