URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Som conscients.

Alternativa | 26 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui vull llançar un missatge aclaridor a tots aquells que no se n’adonen del que és Alternativa per Pollença i del paper que juga aquesta i els seus militants en el si de la societat i del poble de Pollença. Però sobre tot vull adreçar-me a tots aquells que ens utilitzen (amb mala fe) per obtenir un benefici propi o del seu col·lectiu.

 

            Fa mesos que venim escoltant que “la culpa de tot la té en Pepe García” o “per culpa dels comunistes...”. Algunes persones, que no importa citar perquè tots les tenim en ment, volen fer creure a la resta que la culpa de tots els mals la té en Pepe García i el seu partit, Alternativa per Pollença (fins i tot hi ha qui no vol emprar aquest nom i simplement ens diu comunistes, EU, IU, o qualsevol altre nom que els pugui semblar pejoratiu). Posarem alguns exemples:

 

            - A un ciutadà li varen posar una multa per infraccions urbanístiques. Al anar a queixar-se al batlle tot dient-li “perquè me poses una multa, si mai n’heu posat???!!!”. La resposta del batlle: “per culpa d’en Pepe García”.

 

            - Una persona s’adreçà a un regidor en demanda d’entrades pel Festival de Música. Al negar-li, el regidor li va dir “la culpa és dels comunistes, que no ens en deixen donar”.

 

            Aquests dos exemples, que pareixen trets d’un diàleg còmic, son exemples que ens han arribat a les nostres orelles i dels que no en tenim cap dubte. I com aquests, molts més.

 

            Senyors, primer de tot, Alternativa té un sol regidor dins l’ajuntament, al contrari que la resta de partits, que en sumen 16. I segon, nosaltres no hem demanat res que no estigui estipulat per llei: si fas una infracció urbanística, el lògic és pagar-la, no?

 

            I aquí ve la segona part de la reflexió: Alternativa és un partit conscient. I això que vol dir? Doncs molt senzill, que mesuram les nostres accions, que no diem NO pel simple fet de oposar-nos a tot i que sempre, SEMPRE, presentam alternatives. Tenim molt clar que és la política i el que comporta l’acció d’un partit polític. I tal vegada per això no agradam a molta gent, perquè diem les coses pel seu nom, perquè sabem que la política no és beneficiar a uns, enriquir-se, fer-se fotos o inaugurar coses. La política afecta a la totalitat del poble, s’ha de fer amb molta cura i, sobre tot, amb transparència.

 

            Només la transparència evita la corrupció, els parts i quarts i els amiguismes, que estan a l’ordre del dia al nostre municipi. Així la tasca d’Alternativa en aquests moments és triple: fer oposició, denunciant, criticant i fent veure el que nosaltres consideram que no està bé; en segon lloc, fer propostes per a millorar els aspectes de la vida social i del poble; i en tercer lloc, cosa que hauria de fer l’ajuntament, mostrar amb els mitjans que tenim tota la informació pública, ja sigui publicar actes de govern, plenaris i demés informacions.

 

            Com veieu, som conscients del nostre paper dins la política pollencina i de la responsabilitat que fer política comporta, ja que afecta a la vida de moltes persones, directament o indirectament.

 

            Per això podem consentir que ens critiquin, que ens diguin en que ens equivocam, que no estan d’acord amb les nostres propostes... però no podem consentir que es diguin mentides com que per culpa nostra es posen multes, cosa que no és certa.

 

            Alternativa per Pollença és un partit conscient, format per moltes persones conscients del que suposa l’acció política i que responsablement l’exerceixen amb els mitjans de que disposen. Es pot criticar la nostra acció, perquè nosaltres feim coses. El que no és pot fer és dir-li que s’equivoca a un que no fa res, i molt menys dir-ho algú que tampoc fa res.

 

Tres fotografies fetes per en HANS del darrer dinar davall els pins de Llenaire.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb