URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa | 29 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Aquest dimarts vam presentar al ple una moció  demanant la resolució del contracte amb l’empresa redactora del pla de mobilitat, PODARCIS S.L i l' inici de la contractació d’una nova empresa.

L’empresa redactora del pla de mobilitat (PODARCIS S.L.)  ha anat lliurant la feina a l’Ajuntament segons hem fet les nostres peticions al  ple. A l'igual que al ple d'abril on nosaltres vam presentar un llistat de preguntes sobre el tema i  l'empresa va presentar un primer document del pla, amb sis mesos de retard. Ara el mateix mes que presentavam aquesta moció l’empresa ha presentat el que es suposa és la resta del pla amb altres sis mesos de retard. Tot el pla de mobilitat s’hauria d’haver lliurat al final de febrer.

Al revisar la feina lliurada  vam descobrir que tots els seus objectius (nou pàgines)  són copiats de les directrius nacionals de mobilitat de Catalunya de 2006.

Al estudiar la darrera documentació lliurada per l'empresa  (objectius, propostes i indicadors) vam descobrir que s'havia copita literalment la part d'objectius d, nou pàgines, de les directrius nacionals de mobilitat de Catalunya (octubre 2006). Quan vam comunicar aquesta informació al ple el batle ens va demanar la retirada de la moció per que la propera Junta de Govern estudi el tema.

Esperam que la Comissió Tècnica  (formada per l'inspector i l'oficial de circulació de la policia local, l'enginyer municipal i el tècnic de medi ambient) faci una revisió acurada del que s'ha lliurat com pla de mobilitat. Estam segurs que trobarà moltes més deficiències.

Per a nosaltres és molt clar que  s'ha de fer la resolució del contracte i iniciar la contractació d’una nova empresa sense mangarrufes seguint els criteris bàsics de la contractació pública; publicitat, lliure concurrència i transparència. En el cas de que no sigui d'aquesta manera denunciarem el cas a la fiscalia.

Notícia del ple (punt del pressupost) a TV Mallorca. El pla del que parla el regidor d'Hisenda l'ha de fer obligat per la llei.

 


 

 Una part del plagi:

  En blau el que diu la pàgina 84 de les directrius nacionals de Catalunya i en vermell el que diuen els objectius del pla de mobilitat.

Directriu 1. Fomentar l’ús del transport públic als diferents àmbits territorials.

Objectiu 1. Fomentar l’ús del transport públic als diferents àmbits territorials

1.2 Establir polítiques tarifàries atractives que afavoreixin la utilització del transport públic en els desplaçaments.

1.1  Establir polítiques tarifàries atractives que afavoreixin la utilització del transport públic en els desplaçaments.


1.3 Establir targetes per al transport públic atractives per a captar els desplaçaments de caps de setmana.
1.2 Establir targetes per al transport públic atractives per a captar els desplaçaments de caps de setmana.


1.4 Adaptar els serveis de transport públic a les necessitats específiques del lleure,especialment pel que fa referència als desplaçaments esporàdics d’un nombre elevat de persones, amb el disseny de serveis especials de transport públic adaptats a la demanda, en relació amb les destinacions de lleure amb puntes
estacionals (platja, concerts, sales de festa, etc.)

1.3 Adaptar els serveis de transport públic a les necessitats específiques del lleure, especialment pel que fa referència als desplaçaments esporàdics d’un nombre elevat de persones, amb el disseny de serveis especials de transport públic adaptats a la demanda, en relació amb les destinacions de lleure amb puntes
estacionals (platja, concerts,  etc.)

1.5 Introduir sistemes i tècniques de mercat per a mantenir als usuaris del transport públic i captar-ne de nous, amb mecanismes de fidelització, ofertes,....... i polítiques de gestió orientades al client.


1.4 Introduir sistemes i tècniques de mercat per a mantenir als usuaris del transport públic i captar-ne de nous, amb mecanismes de fidelització, ofertes,etc i polítiques de gestió orientades al client.


I així tots els objectius.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb