URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Lluminàries, pistes tennis,museu, Tto Cittadini...

Alternativa | 14 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publicam les actes de les Juntes de Govern de juny  (respectant la llei de protecció de dades).

 Junta de Govern de l'1 de juny.

 Es va aprovar la proposta del regidor de l’àrea de Serveis Sr. Marti Ochogavia Mayol per l’adquisició de lluminàries per l’enllumenat de la via pública ;16 lluminàries per a la Cala de Sant Vicenç i 6 per a Pollença. Pressupost presentat per l’entitat  Dielectro Balear per import de 8.217,88 €Seguim esperant la regularització de la contractació a l'enllumenat públic.

Es va aprovar  la proposta presentada pel Regidor  de l’àrea d’Esports Sr. Miquel Ramon Amengual relativa al manteniment de les pistes de tennis del poliesportiu de Pollença i del Port de Pollença. L’objecte del contracte és la prestació del servei pel manteniment mensual, per un termini de 6 mesos (de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2010) de la gespa artificial de les instal·lacions esportives de l’Ajuntament de Pollença a realitzar per l’empresa “Sergal 2008 S.L.”pressupost per import de 9.155,57€.

A la Junta del 15 de juny

  Es va aprovar la prorroga del contracte  de consultoria i assistència tècnica dels treballs de coordinació, assessorament i dinamització del Museu Municipal de Pollença.

Es va aprovar la proposta del Sr. Batle  per tal de donar continuïtat a l’exposició-homenatge que dur a terme cada any amb motiu de la Fira al Museu de Pollença. Aquest any és el 50 aniversari de la mort de l’artista Tito Cittadini. i es farà una exposició homenatge amb un pressupost de 6.300 €.

 Tito Cittadini. La Caleta (1916).

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb