URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Industries sense clients (Turisme II).

Alternativa | 18 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

TURISME (II)

   Seguim amb els articles dedicats al turisme, a l’anterior article varem fer un petita descripció del que és el nomenat “tot inclòs” que sembla que serà la forma de comercialització dominant turísticament parlant a Port de Pollença, ara esbrinarem les causes d’haver acabat d’aquesta manera que són molt diverses.

1.- INDUSTRIES SENSE CLIENTS

   Els hotels del Port de Pollença no tenen clients, exceptuant l’Hotel Miramar del que hem parlarem un altre dia, els hotels de Port de Pollença han deixat la seva comercialització en mans de unes empreses situades als països d’origen dels turistes, que són els touroperadors,  quan arriba a l’hotel, el Sr. Smith, la Sra. Müller o el Sr. Lefebre, aquest noms just interessen a l’hotel per la fitxa de Policia o per fer la factura corresponent al touroperador, no té altre tipus d’interès. A més, envers de rebre als clients el director del mateix o un persona en rellevància a l’establiment, resulta que la benvinguda també la dona un representant de l’empresa comercialitzadora, que por ser sigui la primera vegada que és al Port de Pollença, o va venir de més jove i l’únic que coneix és el camí que havia de fer des de la platja al seu hotel o apartament i els bar de copes, possiblement no coneix res més  del poble ni de Mallorca, mentre i a més segueix les directrius que li dona el touroperador amb el seu pla de negoci, els directors del hotels envers de rebre els seus clients com cal, es barallen amb els caps de secció, per si s’està posant massa tonyina al menú, o massa  lleixiu per fer la neteja, patètic.

Tenim molt de professionals a la nostra illa per donar la benvinguda al nostres establiments, donar-los una sèrie de consells per gaudir no només del nostre municipi, i també de la resta de l’illa, a més de aconsellar-los  en gastronomia per posar un exemple, aquest professionals són el guies oficials, un altre col·lectiu molt maltractat per l’ intrusisme i altres problemes que sembla ningú voler solucionar, per una quantitat econòmica raonable donaríem als clients que arriben al Port de Pollença una benvinguda de categoria, que a ben segur faria que els clients volguessin deixar l’hotel per descobrir totes les meravelles que tenim i no voler quedar a l’hotel per inflar-se de cervesa o gin-tonic, malgrat que hi ha clients que venen per fer això precisament, beure com xots.

Per això està fora de lloc la frase que va dir el President Antich a la premsa:

“L’hosteleria no podrà absorbir l’atur de la construcció”.

Sr. President, l’hostaleria no necessita picapedrers amb atur, necessita grans professionals, des de el primer “marmitó de cuina”  fins al “cap de la mateixa”, sense aquesta mentalitat ens enfonsarem sense remei.

2.- UNA OFERTA COMPLEMENTÀRIA INADEQUADA (no dic ni obsoleta, ni cara)

(Continuará)

 Miquel Sánchez.

Del blog Viaje a la sostenibilidad. Otro turismo es posible.

 


Avui a les 12h a Ràdio Pollença (107.9 FM) podreu sentir al nostre regidor Pepe Garcia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb