URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Documentació Ternelles i ple extraordinari

Alternativa | 19 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Avui a les 11 del matí la Plataforma Pro Camins Públics i oberts registran a l'Ajuntament una instància on recollen de manera general tots els documents presentats per tal de defensar la titularitat pública del camí de Ternelles (document a la continuació de l'article). En aquesta entrega, serà en Antoni Gorries, que ha fet una gran tasca en la recollida de documentació en aquest camí.
 
A banda de l'instància que presenten, Antoni Gorries durà tota la documentació que s'ha possat a disposició dels serveis jurídics de l'Ajuntament, que consta de vuit arxius amb les copies dels documents i  informara de tota aquesta documentació.
 

Aprofitam per donar una vegada més l'enhorabona a la Plataforma i a Toni Gorries que fan una feinada desinteressada en defensa dels camins públics 


Demà divendres ple extraordinari, en un dia i a una hora intempestiva; a les 12:00,no vagi a ser que algú vagi al ple.

                                                                  ORDRE DEL DIA

1r.- Adjudicació definitiva del Servei Públic de Neteja Viària.

  Es rebutjen els recursos de les altres empreses concursants i s'adjudica el servei públic de neteja viària a la UTE formada per les empreses Llabrés Feliu S.A, Amer e Hijos S.A i Bartolomé Adrover e Hijos S.L. A Alternativa defensam la gestió pública del servei públics, sobre tot d'un tan bàsic i fonamental com la neteja viària. Una vegada que l'equip de govern va mantenir la privatització de la gestió d'aquest servei, el que ens resta es controlar el compliment rigorós del plec de condicions i rentabilitzar per tots els ciutadans la fort inversió que es fa a aquest tema tàn bàsic.

No està de més recordar que va ser en novembre de 2008 quan  Alternativa va descobrir que la deficient neteja viària del Port de Pollença la feia una empresa sense contracte i sense control (veure article). Situació que s'ha mantengut fins ara (a Pollença fa temps que també va acabar el  seu contracte). Hem de recordar que es segueix mantenint la facturació irregular d'empreses dels familiars del regidors de serveis Martí Ochogavía (jardineria i servei elèctric) a més d'altres com la grúa, manteniment bombes impulsores depuradora del Port... Tot plegat és immoral, injustificable i suficient per que a qualsevol país mitjanament civilitzat aquests polítics que diuen ens governen haguessin dimitit i s'haguesin anat a ca seva. Esperem que això sigui una realitat en maig amb els vots dels ciutadans.

2n.- Aprovació, si procedeix, de la documentació tècnica per tal de complimentar les prescripcions assenyalades a l’acord d’aprovació definitiva de l’adaptació  del PGOU al POOT adoptat pel Ple del Consell de Mallorca a la sessió de 05-05-2008.

Aquest punt va ser retirat al ple passat  davant de la nostra petició de que es donés més temps a l'assessor jurídic per que pogués fer un informe més acurat del tema. L'assesor jurídic ens va explicar que el seu informe no podia ser més detallat per que no havia participat del procés d'adaptació.

També vam demanar explicacions sobre com es troba l'expedient d'infracció urbanística en una zona ANEI (Área Natural de Especial Interés) d'un dels propietaris que fa una cessió gratuïta d'un solar a Formentor sense cap contraprestació. Un ainfracció d'aquest tipus és un delicte que ha de ser comunicada a fiscalia i no ens consta que s'hagi fet.Hem demanat còpia del mateix.

A pesar de la importància del tema i que es presenta exactament igual a la Comissió Informativa no eren ni el regidor d'urbanisme, ni l'arquitecte municipal que són les persones que han guisat aquest acord.

 


Toni Gorrias a una de les excursions reivindicatives per la Carretera vella  de Pollença a Lluc, encara tancada. Per desgràcia actualment Toni només ha pogut fer aquesta excursió fins la famosa barrera de l'Empaltada, ja que l'accés  s'ha de fer per un botador  discriminant a la gent discapacitada. Esperam que amb la feina seva i de tothom aconseguir recuperar el que és públic.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb