URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Participau. precs i preguntes 1.

Alternativa | 20 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Precs i preguntes que vam fer al ple de juny, la majoria ens han arribat de ciutadans. Ja sabeu esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes per a futurs plens a aquest blog, a alternativaperpollenca@gmail.com o al facebook.

Al ple de juny i juliol hem seguit demanant per l’access a l 'aqueducte-canonada que porta l'aigua des de la font de l'Algaret, dins Ternelles, fins a Pollença, que es veu impossibilitat a la major part de trams, per l'instal·lació de llargs trams de fil ferrada. Situació que ha estat denunciada des de 2001 i que imposibilita saber si hi ha fuites dins aquest tram de canonada d'uns 1600 metres, ni si hi ha veïnats que puguin agafar aigua de forma fraudulenta. I tot això a pesa de que la junta de Govern de 12 de gener de 2005, va prendre l'acord de iniciar els treballs per establir la servitut d’aqüeducte.

Per què no s’ha solucionat aquest tema? Es pensa prendre alguna mesura per solucionar-ho?  Tal volta seria convenient determinar per aquest aqüeducte la declaració de BIC, talment s'ha fet a Palma amb la Font de la Vila.

Ja portam tres plens seguits sense resposta a aquesta pregunta que hem presentat per escrit com marca la llei. Per què es riuen de la democràcia i dels seus propis acords? Què tenen que amagar?

- Quan es triaran els suplents pels representants a l'escola de música, residència, patronat turisme... Fa mesos que vam comunicar els nostres suplents a una comissió informativa per que teòricament s’havia de portar al ple i fins avui.

Igual que l'anterior,  ens dona la impressió que quan vam veure a qualqu dels nostres suplents es van a espantar. El rigor i la feina ben feta els posa nerviosos.

- Quan es pensen obrir els banys del parc de Cecil Metel es troben tancats fa setmanes? Es pensen arreglar els jocs espenyats d’aquest parc?

El regidor de serveis va respondre que els banys ja estaven oberts,encara que espenyats i que s’arreglarien.

Precs.

- Demanam la dimissió del regidor de serveis o el seu cessament per part del batle, pel seu incompliment de la llei de contractació públic. Mentre es mantenguin les irregularitats i el regidor, nosaltres seguirem fent aquest prec.

- Demanam que es torni a posar la placa del monòlit dedicat als presoners republicans que feren el camí de Coves Blanques (Cala Sant Vicenç) i les excavacions per les bateries d'artilleria, fa mesos que no hi és, només hi ha el suport rovellat.

- Demanam la reparació o retirada de l’altaveu que no funciona mai del carrer Hora cantonada Monti-Sion.

-Demanam que s’ens facilitin de manera regular i sense haver fer la petició cada ple, les actes del Consell d'Administració d'Emser. Segueixen sense donar-nos aquesta informació.

- Demanam que es solucionin les infraccions que ha denunciat el personal d’EMSER a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, abans de que es presentin denuncies davant inspecció del Treball.

- Demanam que apliquin l’ordenança d’ocupació de la via pública actualment vigent. La seva inoperància a aquest tema ha convertit a alguns llocs del municipi en la selva

- Demanam es tanquin i es facin nets els solars que hi ha entre els carrer Talaia i Colomer (on hi ha un vertader abocador) al costat del bosquet de bòquer.

- Ja que hi ha pares que tenen problemes  per no haver estades els dies de setembre abans de començar el nou curs. Demanam que es cerquin activitats que no siguin massa costoses. El regidor d'esport va dir que s'intentaria donar solució a aquest tema

- Demanam que s’arreglin les instal·lacions elèctriques en mal estat que són molt perilloses  i n’hi ha a la plaça Miquel Capllonch, a Gotmar, al carrer al costat del bosquet de Bòquer.... Exemple d'aquest plec que ens va fer arribar un ciutadà.

 


-

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb