URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De la Cala al carrer Talaia. Precs i preguntes i 2.

Alternativa | 21 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 I més preguntes del ple de juny.

- Ens costa que el batle i els regidors de serveis i de la Cala Sant Vicenç han acumulat a aquesta legislatura un bon grapat de queixes i denúncies de veïns de la Cala Sant Vicenç que fins el moment no han rebut resposta. Quan pensen fer els citats alguna cosa per fer totes les petites millores que han demanat els veïns respecte al estat d’alguns solar, a l’abandonament de les zones enjardinades, brutícia, mal estats dels carrers, de la il·luminació... No pensen que hi ha alguna cosa que no es fa bé per part de l’àrea de serveis a la Cala Sant Vicenç? Els homes assignats per l’àrea de serveis a la mateixa Cala són els més adients, són suficients...? La majoria d’aquest temes no són costosos de fer i millorarien l’aspecte de la  Cala Sant Vicenç, una cosa ben necessària.

Segons el batle fan el que poden. Segons el regidor de la Cala; hi ha poques queixes ( pas de peatons, problemes d’aigua... poca cosa més). Hi ha molt de queixes i han fet molt poquet. Per cert que respecte als treballadors de la Cala al ple no es va respondre a la nostra pregunta però després s'han encarregat d'encalentir-les contra nosaltres.

- Quan es pensen fer totes les reunions que tenim pendents: per parlar de la disciplina urbanística, per parlar de com ens afectaran les retallades  previstes pel govern central i autonòmic, adaptació PGOU al PT...

El batle va dir que era urgent i que fariam les reunions d' adaptació del PGOU i de les infraccions. Es veu que el seu concepte d'urgència és peculiar, no hem fet les reunions i s'han adoptat acords urbanístics a l'Ullal i Formentor sense informar a l'oposició.

- El batle es pot informar de la reunió que va mantenir amb diferents associacions del Port? Peticions que ens van fer, compromisos adoptats...

Es vol mantenir el dialeg amb aquestes associacions i es van tractar temes especifics com la promoció del turisme. Excloure a l'oposició d'aquestes reunions no sembla una bona idea, cal més consens i més idees.

- Com es troba l’aprovació de l’adjudicació definitiva dels contractes de subministrament d’aigua.

S'ha fet l'esborrany plec clàusules tècniques per fer el  negociat. Quna sigui definitiu me  pasaran. De moment no m'han passat res i han renovat el contracte a Arguta. Ja podeu veure que el batle també fa de sísí als plens.

-Per què s'han aturat les obres de substitució de la renovació de les xarxes d'aigua potable? Les renovacions efectuades, i les previstes, ho son d'acord amb la normativa europea, que prescriu que el subministrament als edificis, ho sigui amb pressió suficient, de tal forma que no precisi cisternes intermitges, entre les habitatges i la xarxa?

Sense resposta. El tema de l'aigua es veu que no el volen comentar a un ple

- Com es troba el nou plec de condicions per la contractació de la jardineria? I de l’enllumenat públic?

A la jardineria ja s'ha fet l'i nventari i les bases tècniques ja tenen propostes; divisió en fraccions, valoracions intensitat...

A l'enllumenat públic quasi s'ha fet ja  l’inventari. 

- Quin és el pla de formació dels becaris del Festival de Música?  Com és regularan i planificaran aquestes beques per què realment serveixen per desenvolupar amb la pràctica els coneixements teòrics adquirits durant els estudis?

Tenien reunions amb el comitè d’empresa i van dir que havien arribat a acords.

- Quin criteri va seguir el regidor de serveis per proposar a la Conselleria de Medi Ambient l’empresa que va fer al 2009 el programa de neteja als torrents?

Cap criteri, és un contracte de la Conselleria de Medi Ambient. Es veu que casualment la Conselleria va contractar a l'empresea del gendre d'en Martí

- Ens podien explicar a que correspon el pagament de 1.130 € a un entitat anomenada "Nuestro padre Jesús de la sentencia" a la Junta de Govern del 20 d’abril?  Banda de cornetes del reis de Pollença.

- Ens podien raonar en plena crisi les dues factures de dos sopars aprovedes a la Junta de Govern de 4 de maig; 1.369,00 i 627,00 euros ? Consideren raonables aquestes despeses en plena crisis?

Són els sopars dels colaboradors  del pi i reis de Pollença, i dels esponsors i organitzadors de la mitja marató.

- L'Associació de Veïns del Port de Pollença ha fet ja el primer pagament del seu deute?

Ja han fet el primer pagament.

- A la junta de govern del dia 18 de maig un ciutadà demana el fraccionament de un deute en sis pagaments, li diuen que sí, però li apliquen el 5%, interés legal + 25% (4% + 1%), en canvi a l'associació de veïns just l'interés legal el 4%. Per què aquesta diferència?

El regidor d'hisenda va dir que no va presentar aval, aquesta és la diferència

- Al carrer Talaia del Port de Pollença hi ha dos contenidors on s’acumula la brutícia tan de dins com als costats. Ens han informat que aquests contenidors són utilitzat per l’empresa que fa la neteja viària del Port. Igualment aquesta empresa fa net les màquines a la mateixa zona.  Ens han informat que aquests fets ja han estat posats en coneixement de l’Ajuntament. Quan i com pensa actuar l’Ajuntament per solucionar aquests problemes?

El regidor de medi ambient va dir que l’averiguarà

 

Els contenidors de la pregunta.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb