URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PORT DE POLLENÇA: QUALQUE COSA HA DE CANVIAR

Alternativa | 23 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

            Ja fa molts d'anys que el Port ha deixat de ser el que era, tot i això fins ara l'abundància ha fet que no ens donasim compte d'aquest procés de degradació. Hem crescut sense cap tipus de planificació ni ordre, hem anat donant cada vegada pitjor serveis. Fins ara tot això era igual perquè els turistes seguien venint.

            Els locals comercials han anat adquirint un preus desorbitats, al mateix temps l'ajuntament els hi ha pujat les taxes i els imposts de forma brutal però no s'han preocupat de fer complir les ordenances referents a l'ocupació de la via pública, tot i que desde Alternativa ho em denunciat constantment.

            Imatges com les de les fotos que mostram més abaix no són tolerables tant desde un punt de vista estètic com desde un punt de vista de la seguretat.

            El Port de Pollença, la Cala San Vicenç i tot el municipi de Pollença segueix essent un espai meravellós, tenim tot el potencial del món per tornar a ser un referent turístic, sols cal tornar a fer les coses amb una mica de gust i amb una mica de sentit comú.

            La situació actual de l'ajuntament no permet  les grans inversions que tan li agrada prometre al nostre batle, però si  una millor gestió dels espais públics. Més neteja, més serietat amb el control de l'ocupació de la via pública i eliminar xapuces com les que es poden veure a les fotos i de les quals en podem trobar cada dia mils d'exemples.

            L'equip de govern actual ha demostrat de forma reiterada la seva manca de compromís amb el Port de Pollença, això es pot solucionar fàcilment en les properes eleccions. Però això no és suficient, entre tots ens hem de esforçar per tornar a fer del Port un lloc agradable, envejat no sols per l'entorn en el que es troba sinó per la qualitat dels seus serveis.

 

 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb