URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Alternativa | 25 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença volem denunciar públicament la nostra indignació màxima en quant a la deixadesa i descontrol municipal en la seva part econòmica. Primer de tot va ser el retard de 9 mesos en la presentació dels pressuposts municipals. Després fou la falsetat d'aquests pressuposts amb partides d'ingressos inflades. Més tard foren les múltiples operacions de crèdits extrajudicials que s'usen de forma fraudulenta. I ara, amb una situació econòmica municipal insostenible, amb un deute de molts milions d'euros amb els bancs, ens hem assabentat de que Pollença no rebrà Fons de Cooperació Local degut a que des de l'Ajuntament no s'han presentat degudament justificades les despeses de l'any anterior.

L'agost tots els municipis de les illes cobren el Fons de Cooperació Local, dependents de la Conselleria d'Interior, per tal d'alleugerir la situació econòmica de les institucions locals i corregir els possibles desequilibris pressupostaris entre municipis, per invertir-los en allò que considerin més oportú. Alguns exemples son: Llucmajor 390.169 euros, Manacor 436.346 euros, Marratxí 361.327 euros, Inca 330.167 euros i Alcúdia 226.121 euros, entre molts altres. Pollença 0 euros.

Com es pot tenir tant descontrol? com es poden deixar perdre subvencions i diners degut a la mala gestió? com es pot ser tan deixat en la contabilitat? o és que no son justificables les despeses i per això no s'han pogut presentar degudament?

En una situació com l'actual, en la que molts proveedors no cobren de l'ajuntament, que s'han hagut de retallar nombroses partides i abandonat molts projectes, és intolerable el deixar d'ingressar uns diners que ajudarien en part a sostenir la greu situació econòmica del consistori.

Des d'Alternativa per Pollença demanam als nostres governants pollencins que si estan cançats o son incapaços de fer la seva feina ben feta i en benefici del poble, que si no son capaços de governar un poble amb un mínim de coherència i feina ben feta, que ho deixin, que se'n vagin a casa seva i donin pas a gent nova que sigui capaç, almenys, de justificar les despeses.

A Pollença més que preocupar-se pels diners, dormen.
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb