URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (XCIV) Racó d'en Borges.

Alternativa | 29 Agost, 2010 05:07 | facebook.com twitter.com

Ja fa un temps que ens digueren que hi havia una publicació que se deia Caminant per Mallorca per el que pensàrem que havíem de canviar el nom d’aquesta categoria.

Al mateix temps de fer el canvi de nom, pensàrem que estaria bé unificar les numeracions  dels articles de Mallorca i els de Menorca. Això permetrà que els propers de Menorca se puguin anar intercalant amb els de Mallorca sense embullar-nos massa.

Ja que és possible que surtin articles d’altres zones més llunyanes, havíem de cercar un nom que ens obrís una mica més el camp d’actuació. Si ningú no diu que aquest nom ja l’usa qualcú, el que creiem que pot estar bé és  Trescant pel món esper no haver-lo de canviar.  

 

El racó d’en Borges.

En aquest temps, un bon lloc per anar a passar un dia pot ser el racó den Boges. És una zona on hi ha bon accés a la mar, és relativament pla i té ombra. També s’hi pot gaudir de bones vistes: cap Pinar, la talaia d’Alcúdia i la Victòria; cala Marès, la Fortalesa i la resta de la badia de Pollença.

En el Caló s’ha d’agafar la paret seca que havia de servir per a posar-hi la canonada per al subministrament d’aigua a Formentor, que no s’usà i s’optà per dur-la per el Barcuix de cap a la Creveta. Aviat aquesta paret desapareix i s’han de seguir unes fites fins que llavors hi tornam a trobar un altre tram que acaba just al racó. Si hi ha bona mar, se pot gaudir d’un bany a les clares aigües o d’una observació del fons marí que segur que resulta molt interessant.

 

                                                                                                                 A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb