URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fora de termini, fora de lloc…

Alternativa | 03 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Publicam avui una carta al director del nostre company Joan Ramon Bosch Cerdà sobre les desacertades paraules del noster batlle sobre el cas del camí de Ternelles i el plet que hi ha en marxa. Esperem que la incompetència que aquí demostra no destorbi el procés de defensa del camí públic. 

.

Fora de termini, fora de lloc…

 

Sembla ser que el senyor batle de Pollença va fer unes declaracions al Diario de Mallorca del 20/8/2010, on deia que “han entregat la documentació fora de termini” i “ja teníem part d’aquest documentació”, doncs bé, no puc més que fer algunes apreciacions:

 

a) Dijous 19, no férem més que entregar de forma resumida, l’informe sobre el qual es basa la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, per considerar el camí de Ternelles un camí públic.

 

b) La documentació arxivística està entregada en les següents dates: 16 d’agost de 2007. Entrada número 5511 a les 11.20 h. del matí i 5 d’octubre 2007 entrada número 6666 a les 12:05 h., evidentment fora de termini (molt abans d’iniciar-se el procés) i en previsió que l’Ajuntament, en un moment donat, pogués defensar la titularitat pública del camí.

 

Per això mateix, tots els ciutadans que han col·laborat en aquest procés, que també han ajudat els serveis jurídics municipals i l’arxiver municipal, ho han fet senzillament amb la intenció de col·laborar en la defensa d’allò que sempre havia estat públic, i que ho hauria de seguir essent, a més de demanar que es respecti la sentència de 18 d’octubre de 2001, que ordenava regular el pas a Ternelles per garantir-ne l’ús, fet que incomplia l’Ajuntament fins la passada excursió de la Plataforma de 12 d’octubre de 2009.

 

No entenc, ni entenen els meus companys, la reacció del batle de Pollença, si no és que vol defensar uns interessos que no són els de garantir la preservació dels béns públics, no treballam per al reconeixement de ningú, senzillament ens movem amb la intenció de preservar els béns col·lectius, no calia un agraïment del batle, però el silenci hauria millorat les declaracions esmentades.

 

Sincerament, ara mateix pensem que el millor que es pot fer és treballar en la defensa d’aquest camí, les “batalletes” per atorgar mèrits s’han de deixar per més endavant, ara mateix cal treballar per defensar aquest camí davant els jutjats, i per la nostra part, el mèrit se’l pot quedar qui vulgui, nosaltres només ens conformem en poder passar per aquest camí com feren sempre els nostres avantpassats.

 

Joan Ramon Bosch Cerdà

 

 

Imatge de l'excursió reivindicativa de l'any pasat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb