URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (XCV) El Caló (Farrutx).

Alternativa | 05 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

De la urbanització de Betlem al Caló, o portet de Farrutx com alguns el coneixem, hi ha un seguit de caletes i raconades on se pot estar amb certa tranquil·litat ja que llevat de la primera, na Clara, les altres no estan molt concorregudes. Els noms d’alguns llocs són: font dels Porcs, mata del Vicari, punta del Barracar, el Caló, na Jòrdia, na Jordi, la Platjola, etc.

Tal volta accedir a alguns d’aquests llocs no sigui viable per a tothom però en tot cas se pot anar al Caló i a la Platjola pel camí, que és molt suau i agradable. També és un bon lloc per veure un temporal de tramuntana.

Del Caló poden partir bones excursions: a la talaia Moreia, a l’arenalet del Verger, font del Verro, puig de sa Tudossa, etc. Un paratge que se mantén “verge”, que té molt per recórrer i   del que podem gaudir sense passar pena de trobar-nos barreres que ens tanquin el camí.

                                                                                                                A.R.F.V.

 

 

 

 

 

540 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb