URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

José Blanco INFORMA-TE.

Alternativa | 18 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Aquesta setmana Pere Sampol va deixar en evidència al Senat la ignorància del ministre de Foment, José Blanco  respecte a com funciona el transport aeri a les illes.

Fa unes setmanes el ministre va anunciar la possible retallada dels descomptes per al transport aeri als residents insulars, sense especificar com seria la retallada. Quan a la sessió de control al Govern celebrada al Senat, Pere Sampol va demanar a Blanco sobre aquesta mesura. El ministre va dir  que "no consentirà que se subvencioni el transport en classe bussiness". Una gran ficada de pota ja que com li va recordar en Pere Sampol les tarifes bussiness no estan incloses en les bonificacions. En Blanco visiblement nerviós no va rectificar sinó que va insistir en que “ s’han d’acabar els abusos amb l'ús de les tarifes més cares" com si ens agradés comprar aposta els bitllets més cars.  O sigui el senyor Blanco ignora que els que residim a les illes cerquem sempre  les tarifes més barates i només en casos d'urgència agafam la que hi hagi.

Evidentment el problema no és que els descomptes surtin molt cars al Ministeri, sinó que les tarifes són caríssimes i el que cal atacar és la tarifa, no el descompte, a través de solucions com ara la declaració de servei públic per a rutes deficitàries o operades per companyies en situació de monopoli.


Entre altres temes aquesta és una demostració de la utilitat de tenir una veu pròpia al Senat i la inutilitat de tenir senadors i diputats illencs del PSOE o el PP (segons qui governi), incapaços ni tan sols de informar al ministre de com funciona el transport aeri a les illes, i que aquest és un servei de primera necessitat.

Imatge del blog izquierda,izquierda, derecha, derecha...

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb