URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (XCVII) Fons marins I.

Alternativa | 19 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Una activitat molt agradable i relaxant és posar-se una careta i unes aletes i observar el fons marí. Se veuen formes i colors espectaculars que a més poden variar segons el dia que faci i la llum que hi arribi.

A Mallorca tenim multituds de cales on se pot gaudir d’aquests paisatges submarins. També és cert que hi podem veure objectes no tan agradables, com per exemple plàstics, llaunes, paper d’alumini, etc. Podem pensar que aquesta gent inconscient que llança aquests objectes a la mar se creu que allà no ho veurà ningú, però no és  així, molta d’aquesta gent que llança coses a la mar també deixa llaunes als cocons o a l’arena prop d’on passen el dia i la resta ho deixen dins una bossa darrera d’una mata.

Fa bastants d’anys pareixia que hi havia més conscienciació però ara ja en fa un bon grapat que pareix que hem anat arrera. No és bo d’entendre que un grupet de persones que van a passar el dia a una cala i quan hi arriben troben que és un lloc molt guapo, que llavors deixi tota la brutor. No pensen que quan hi tornin trobaran el seu propi fems?

No ho entenc.     

                                                                                                    A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb