URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pel canvi al 2011.

Alternativa | 22 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença ja hem començat a fer feina en l'esborrany del programa electoral per les eleccions municipals del 29 de maig del 2011.

Durant aquesta legislatura hem demostrat el que podem fer només amb un regidor a l'oposició, ara amb la vostra ajuda volem traslladar la mateixa feina honesta al govern i demostrar que els doblers públics es poden gestionar de manera diferent. Estam preparats i disposats només necessitam el vostre suport.

Resulta més que evident  que Pollença necessita un canvi profund, necessitam nous gestors públics, noves formes, noves idees i ganes de fer feinaNi  amb queixes a la barra del bar, ni amb l'abstenció, ni votant als que ja han demostrat sobtadament la seva incapacitat canviaran les coses. 

Partim del complet programa electoral del 2007 (veure categoria  pla de futura gestió),  de l'experiència que hem adquirit dins l'Ajuntament aquesta legislatura i de les noves persones, idees i aportacions que hem rebut aquests anys.  El gran canvi respecte al programa del 2007 és que el del 2011 es troba condicionat per la crisi econòmica i sobre tot per la crítica situació de les arques municipal. Per tant ens hem de centrar en fer feina i millorar el que tenim, i  en arreglar i acabar molt de projectes  que actualment es troben a l'aire.

 Hem de canviar dinàmiques nocives molt arrelades al municipi, sabem que no serà gens fàcil, però estam convençuts que ha arribat el moment del canvi. 

 Un canvi en el que la informació, transparència, comunicació i participació siguin el fonament d'una nova relació entre l'Ajuntament i els ciutadans. Prou d'ulls cecs i oïdes sordes.

 Un canvi que signifiqui recuperar l'ètica a la política, parlant clar amb valentia i sense càlculs electorals. Prou de regidors que pensen més en la seva carrera política que en els ciutadans. Prou de nepotisme, de clientelisme, de mangarrufes. Necessitam polítics que defensin els interessos col·lectius no els "familiars".

Un canvi amb regidors que només es centrin en Pollença, prou de regidors-consellers  i regidors directors-generals  hi ha molta de feina per fer a Pollença més que suficient.

Participa a Alternativa per Pollença, canviem Pollença. Ja ens podeu fer arribar les  vostres idees a aquest blog, al facebook o a alternativaperpollenca@gmail.com 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb