URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (XCVIII) Menorca novembre 2009. I

Alternativa | 26 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Després de l’anada a Menorca a l’abril de 2009, hi pogué tornar al novembre del mateix any. Aquesta vegada, degut al mal temps, l’arribada va ser per el port de Maó. Ja a la bocana i per la finestra del vaixell se poden observar vestigis del passat d’aquesta hermosa illa. A la banda esquerra veim la torre d’en Penjat, després restes de la fortalesa de Sant Felip, més envant i a la banda dreta podem veure la que alguns diuen que va ser residència d'en Nelson i Lady Hamilton.

Un cop desembarcats ja ens adreçam  cap al refugi de Biniparratx que segons la plana web del Govern Balear funciona tot l’any. Idò no és així, trobam tancat. Va ser una sort perquè anàrem a parar a Cala Biniparratx i férem vespre a una de les coves, millor no poguérem estar.

L’endemà continuam visitant la zona de Sant Lluís, un racó molt agradable és Cala Alcaufar que té un antic pou molt prop de la mar, just davant hi ha una torre molt ben conservada però que està tancada. Teníem la idea de passar la nit a la torre d’en Ganxo, que la plana web del Govern indicava que funcionava com a refugi i que estava obert... bé, se veu que la plana té qualque petita errada. Passam la nit a la platja amb la tenda de campanya, també va ser un vespre molt agradable.

Ja anirem contant la resta.

                                                                                       A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb