URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bloc tancat per... VAGA GENERAL!!!

Alternativa | 28 Setembre, 2010 22:01 | facebook.com twitter.com

 
   Bloc tancat per...

 

 
 

 VAGA GENERAL!!!

 

Vaga general contra la dictadura.

Alternativa | 28 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Convé recordar que la crisi encara que no ho sembli, no és culpa ni dels funcionaris, ni dels alliberats sindicals, ni dels gitanos ni tampoc del preu de l'acomiadament lliure. Conve connectar les  causes  de la crisis amb  les seves conseqüències.

Cal no oblidar que les causes de la crisi  es troben a la política neoliberal que es va començar a  imposar a tot el món amb els governs d’en Reagan i na Margaret Thatcher als anys 80. Un sistema fonamentat en la privatització de les empreses públiques, l’augment de la regresivitat fiscal, la disminució de la despesa pública... Unes polítiques que han facilitat el desenvolupament dels paradisos fiscals, d’una eocnomia fonamentalment especultitva que ha eliminat la banca pública i ha deixat fer a la banca privada el que volia, fins que s’ha col·lapsat. Una política neoliberal que poc a poc ha estat també assumida per la socialdemocràcia europea,  que s’ha transformat en socialiberalisme.

I quan ha arribat la crisi que ha passat ? Que els governs han utilitzat els doblers dels nostres impostos per salvar als que han provocat la crisi, amb el suport imprescindible d'un immens arsenal mediatic. No contents amb això els mateixos causants de la crisi l'han aprofitat per  dur a terme les polítiques regressives que sempre han desitjat, la major retallada de beneficis socials i laborals que ha ocorregut durant la democràcia. Iniciant tota una sèrie de mesures contra la majoria de la població: la congelació de les pensions , les retallades dels salaris dels empleats públic, ara la desregularització del mercat laboral facilitant l’acomiadament,  i ja s’anuncia l’atac al  sistema públic de pensions.

La vaga no és només una mobilització en suport dels  treballadors o una protesta contra el govern del PSOE, el que hi ha en joc és molt més important. Es tracta de mantenir el que va costar segles de lluita; la nostra soberania, el poder mínim però importantíssim de poder triar el govern que volem. Es tracta d'una batalla clau entre el sistema democràtic i la dictadura dels mercats.

 Com bé va dir Iñaki Gabilondo, som súbdits dels mercats, vivim una dictadura disfressada com democràcia. La vaga és una de les poques coses que podem fer per lluitar contra la dictadura.

Si perdem aquesta batalla que ni sigui amb la teva ajuda. Està en joc el futur de la democràcia.

 

 
A continuació

DESMONTANDO EXCUSAS PARA SER UN ESQUIROL EL 29-S

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb