URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carta oberta als dirigents del PSM i Iniciativa Verds

Alternativa | 09 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 Un nou article d'en Mariano Moragues. Recordau que la secció "columnistes "està oberta a tothom, estiguem o no d'acord amb els arguments exposats ens agrada el debat i l'intercanvi d'idees. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a  alternativaperpollenca@gmail.com

Carta oberta als dirigents del PSM i Iniciativa Verds

Ja van sortint moltes veus que reclamen la unitat dels partits nacionalistes esquerrans, ¿no les escoltau?. Idò no, ja tornam estar en les mateixes: per petites batalles personals i de matisos de llepafils esquitarells, enviau a filar estopa un proyecte comú amb Entesa i Esquerra Republicana. Heu pogut pactar amb el PSOE (centralista) i UM (de dretes) i no vos podeu entendre amb aquells que tenen més elements semblants. Jo no vos puc entendre. ¿M’ho podríeu explicar?

És una vertadera llàstima que sempre ens barallen per quatre ossos; no sabeu el mal que feis als pocs que som. Sembrau el desànim dins la nostra pesquera, perdem força i donau corda i arguments a la dreta i els centralistes. No crec ser un mussol que canta tot sol; som molts, i crec que els més, que no entenem aquestes guerretes internes i que ja començam a tenir l’almud ple de gelosies, personalismes i disquisicions bizantines. Mem si en sortim d’una vegada, que “val més perdre en el fermar, que el viatge no arribar”, no sia cosa que vos passi com al beneit que quan va al mercat, aquest ja està tancat i qui no vol quan pot, no pot quan vol.

Tots els que d’alguna manera volem el que està els vostres idearis i que som els que vos podríem votar, necessitam la vostra capacitat d’acord, o en tot cas, una explicació forta i contundent per mantenir el desacord. Jo, i crec que molts d’altres, mereixem resposta. L’esperam.

Del blog "los puentes que nos unen".

                        
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb