URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fira reivindicativa

Alternativa | 14 Novembre, 2010 18:53 | facebook.com twitter.com

Avui a la fira de Pollença la Plataforma pro camins públics i oberts ha volgut expressar el seu mal estar amb el tancament de camins públics que es ve produint de manera sistemàtica a tota l'illa.

Cal una actitud més ferma per part de les institucions, tot i que els darrers mesos sembla ser que des del Consell s'ha iniciat el procés per tal de recuperar el pas a la Carretera Vella de Lluc (un cas sagnant i que ja fa 5 anys que es donà) , ens veiem amb la legitimat que donà el reclamar el compliment de la llei, per tal de per tal de reclamar més diligència a les persones compromeses en els seus programes electorals i la seva promesa constitucional, en la defensa dels béns públics

 A més de mostrar aquesta pancarta a "les autoritats" presents, en Toni Gorries harecordat al batle els seus deures amb els ciutadans i amb el defensor del poble.

 

 

 

Trescant pel món (CV) Els camins que van a Planícia.

Alternativa | 14 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

El passat dia 17 d’octubre se dugué a terme l’excursió reivindicativa per a l’obertura de les barreres dels camins que van a Planícia per les finques de s’Arboçar i Es Rafal. Hi va haver molta i variada assistència, malgrat el dia de pluja que va fer.

Les cases de Planícia estigueren obertes i se pogueren visitar casi totes les dependències, així se podien veure les eines i maquinària de la tafona que a pesar de ser relativament moderna, resulta molt interessant.

Està molt bé que les administracions comprin aquestes finques per a l’aprofitament comú però també haurien de defensar amb més força el que ja és comú com els camins públics que han estat usurpats. Els propietaris de finques que tanquen o s’apropien de camins públics ho tenen de cada dia més malament, de cada vegada tenen més gent a l’enfront, gent més convençuda i amb més ganes de resistir. Gent que està disposada a fer la feina dels polítics que miren de cap a una altra banda, còmplices d’alguna manera, dels usurpadors.       

                                                                                          A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb