URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense gerent a EMSER

Alternativa | 18 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Ens sembla molt greu i una irresponsabilitat total que a dia d'avui EMSER, l'empresa municipal de serveis,  es trobi sense gerent, ateses les funcions de primera importancia al municipi  d'aquesta empresa; la recollida de fems, la deixalleria i el subministrament d'aigua  al Port de Pollença i Pollença.

A pesar de que  l'ex- gerent Antoni Sureda (que ha fet molt bona feina),  va presentar amb tres mesos d'antel·lació , el 6 d'agost la seva dimissió (produïda per la manca de suport dels polítics responsables), i malgrat  durant aquests 3 mesos l'ex-gerent no ha deixat de demanar la previsió de la seva substitució, a dia d'avui no n'hi ha substitut, i això que l'ex-gerent  va fer el favor de donar una setmana més de prorroga al regidor d'EMSER (en Juanjo Mir PSOE) per trobar  un nou gerent.

De moment només la bona disposició dels treballadors i la previsió de l'ex-gerent als pagaments 
han evitat que serveis tan fonamentals i bàsics com la recollida de fems i el subministrament d'aigua  no s'hagin paralitzat. Amb aquest desgavell  el dimitit gerent no ha tengut ocasió de posar personalment a la persona que el substitueixi al corrent del funcionament de l'empresa i de les qüestions que cal saber. I en aquest moment la gestió i el dia a dia d'aquest serveis tan importants estan a l'aire, sense que, ni el regidor -delegat, ni el president de l'empresa, que és el batle, haguin donat senyals de vida, depenent plenament la continuitat dels serveis del bon fer dels treballadors, que per altra part , no tenen poder de decissió en questions vitals.
 
Esperam que aquesta situació no es perllongui més. Hem de recordar a l'equip de govern que aquesta legislatura no ha finalitzat i  que a més de pensar en les fotografies de les futures inauguracions han de fer feina.

 Aquesta gent s'ha insonoritzat totalment. El roto al blog notas de viaje.

 

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb