URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fem el pla de futura gestió

Alternativa | 09 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

El diumenge 19 farem el DINAR DE NADAL D'ALTERNATIVA,  si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 

Alternativa per Pollença simplement sóm un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi a les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines i cap de nosaltres vol fer carrera política, simplement exercitam la nostra responsabilitat com ciutadans. Sóm un partit assambleari; tothom pot dir la seva i  pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. 

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

En aquest moment  fem feina al programa o com ens agrada dir pla de futura gestió.  Per fer-ho consideram imprescindible recollir el màxim possible d’idees i aportacions. Per això  hem començat a demanar idees i aportacions a les associacions. Igualment estam a la vostra disposició per rebre idees; al nostre correu electrònic, alternativaperpollenca@gmail.com, a aquest blog o al nostre perfil a facebook.

Recordau que encara tenim paperetes de la loteria de Nadal;  el número és el 73755 i és el que tocara.
Després no us queixeu si no l'haveu comprat.
 L'enyorat Pau  a la seva web: http://www.escapula.com Si tu no et preocupes per la política, altres sí que el fan, i el fan amb els teus doblers.
 
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb