URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Convocatòries

Alternativa | 11 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

- Mercadet del refugi d'animas, demà de 10 a 14 hores al Claustre de Sant Domingo.

 - Suport Wikileaks, en defensa de la tranparència i la llibertat d'expressió, dos valors funamentals per Alternativa per Pollençauna .

- Pujada reivindicativa al Molí des Castellet. Per la recuperació dels camins públics i del patrimoni. Demà  a les 11h, concentració a la Plaça Nova de Calvià.


Demà de 10 a 14 hores el Refugi d’animals de Pollença instal·larà el seu mercadet al Claustre de Sant Domingo. L’entrada serà d’un euro i els beneficis obtinguts es destinaran al manteniment del refugi.

Són molts els cans i moixos que estan sent abandonats i els recursos pocs, amb la vostra a juda aconseguirem entre tots una vida més digna per als cans i els moixos perquè no hagin d'acabar sacrificats.

 Al mercadet hi trobarem tot tipus d’objectes de segona mà a preus molt reduïts.

 

 

 


 La campanya d'intimidació contra WikiLeaks constitueix un perillós atac contra la llibertat d'expressió i de premsa. Si Wikileaks  ha vulnerat alguna llei, haurien de rendir comptes davant els tribunals de justícia amb les garanties processals corresponents. Però, en cap cas, haurien de ser objecte d'una campanya d'intimidació extra-judicial com la que s'està realitzant en aquest moment.  Signa la petició per a posar fi a aquest assalt. 

- Documents publicats al diari el país. 


 Pujada reivindicativa al Molí des Castellet demà  a les 11h, concentració a la Plaça Nova de Calvià.

Aquest acte es fa per evidenciar la omissió d´obligacions de l´administració pública cap al molí, símbol de paisatge i d´història per els calvianers, així com los diferents infraccions que s´han duit a terme al seu conjunt: destrucció per abandonament, obres il.legals a les casetes de roters i instal.lació d´una barrera al camí públic.
 
El molí està catalogat com a bé d´interès etnològic per l´ajuntament de Calvià i es troba en zona ANEI però demanam també que es declari Bé d´Interès Cultural per el seu valor paisatgístic i històric, ja que s´hi celebraven els Pancaritats antigament. ens sentim orgullosos del nostre patrimoni, el volem disfrutar i donar conèixer.
 
Pujar al molí suposa caminar poc, per tant una vegada acabada la marxa, es farà una excursió a Na Bauçana per el camí vell de Calvià a Puigpunyent, per aquells que vulguin seguir caminant. Cal dur calçat i roba adequats, aigua i menjar.
 
COMISSIÓ PRO-MOLÍ D'ES CASTELLET:

GOB - ARCA - Sos Can Veiret - Plataforma Pro Camins Públics i Oberts - AAVV de Calvià - Associació Pere Josep Canyelles - Plataforma Calvià per la Llengua - GADMA - Amics de la Vall de Coanegra

LA TEVA PARTICIPACIÓ EN LA RECUPERACIÓ DELS CAMINS PÚBLICS ÉS MOLT IMPORTANT. ESTAU TOTS CONVIDATS

Vos esperam!

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb