URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No et conformis

Alternativa | 17 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Comentem algunes de les nostres preguntes i les respostes corresponents del ple d'octubre.

- Ens poden explicar el vot en contra del representant de l’Ajuntament de la ponència tècnica de Patrimoni respecte a la declaració del centre històric com BIC?

Resposta batle: amb els plans que se li van facilitar l’arquitecte municipal no va poder comprovar els límits que s’havien acordat i havia edificis xapats.

Realment ha estat lamentable que Consell i Ajuntament no hagin estat capaços de fer una feina seriosa i col·laborar a un tema tan important. S’han imposat els personalismes i els interessos personals  sobre la feina ben feta.  Per fer-vos una idea a la continuació d'aquest article trobareu  el debat que va haver sobre aquest tema a la ponència tècnica del Patrimoni Històric del 19 d'octubre. Deu dies després la Comissió Insular d'Urbanisme va acordar , amb els vots del PP, d'UM i del PSOE, tombar la declaració de Bé d'Interès Cultural del nucli urbà de Pollença en la categoria de Conjunt Històric.


- Ens poden explicar les seves converses amb l’Associació cultural Aprilis que s’ha quedat sense local?

Resposta batle: hi ha més associacions culturals i cal treure una convocatòria de subvencions.

En aquest moment no hi hauria aquest problema si al ple de setembre de 2009 s’hagués aprovat la nostra moció relativa a la definició participativa dels usos dels espais públics (article)

Al Miquel Capllonch hi hauria d’haver un Hotel d'entitats, com hi ha a altres municipis, que permet la utilització i optimització dels mateixos recursos per part de les associacions. Un espai autogestionat on cada associació pogués tenir una bústia, una taquilla-armari per guardar documentació, un magatzem comú, una sala de reunions, un despatx, un plafó d'informació... El que és molt més lògic que donar un espai a cada associació i sobretot una ajuda a establir més contactes entre les mateixes associacions.

A Alternativa estam segurs de que les coses es poden fer d'una manera diferent i millor. Pensant en el bé comú per damunt dels interesos particulars. Col·laborant amb les associacions i creient de veritat en la participació ciutadana.

 No et conformis amb la realitat dels nostres governants, una altra Pollença és possible. Sobre conformiste i falta gent compromesa.

                                                 Eneko

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb