URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Juntes de govern.

Alternativa | 18 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 Seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publicam les actes de les Juntes de Govern d'agost i setembre  (respectant la llei de protecció de dades).

A la Junta de govern  del 9 d'agost.

Destaca l'aprovació de l'expedient de contractació del servei d'ajuda a domicili.  Pressupost base de licitació de 128.320,07  €, més IVA de 10.265,60 €.

El servei d’ajuda a domicili és una prestació municipal que inclou l’assistència a la persona oferint un conjunt integrat, organitzat i coordinat d’accions i serveis que poden ser prestats de forma conjunta o separada, segons siguin les necessitats dels usuaris. Aquests serveis són prestats principalment en el domicili de la persona usuària i s’orienten a resoldre els problemes o limitacions d’autonomia personal. S’ofereix una atenció individual i personalitzada, un suport familiar i s’intenta evitar o retardar l’ingrés a institucions especifiques.

Junta de govern del 7 de setembre. 

Destaca  la signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Persones amb Discapacitat i l’Ajuntament de Pollença, pel que s’estableix que l’Ajuntament col·laborarà amb el programa TRÀNSIT i amb el programa ERGON per facilitar la realització dels processos formatius i laborals dels joves amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu i amb les persones amb discapacitat física o amb plurideficiència. Per dur a terme l’esmenada col·laboració l’Ajuntament es compromet a facilitar un espai al Carrer Sant Jordi 19, on s’ubica l’Àrea de Serveis Socials,  per poder atendre als residents del municipi que siguin usuaris dels programes abans esmentats.

També destaca la incoació i resolució d'expedients sacionadors de disciplina urbanística, la majoria de fa vuit anys, el que demostra el desgavell que hi ha hagut a aquest tema, al que resta molta feina per fer. 

Junta de govern de 21 de setembre

Destaca l'aprovació del programa INFO-PARTICIPACIÓ JOVE mitjançant el qual es pretén fonamentar la participació dels joves de municipi essent alhora una eina fonamental per esbrinar l’esmentada  participació, així com les necessitats dels grups no formals de joves.


Avui i demà l'Associació de Comerciants de Pollença organitza un Mercat de Nadal  al Claustre del Convent, amenitzat per espectacles musicals y activitats gastronòmiques.

Horari: dissabte 18 de desembre de 16 a 21 h. i diumenge de 10 a 20 h.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb