URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Seguim presentant alternatives al ple.

Alternativa | 22 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Finalment demà dijous està convocat  a les 20:00, a la Casa Consistorial. En un principi s'havia convocat a les 10:00.

A Alternativa acabam la legislatura com la vam iniciar: presentant mocions, al·legacions, precs i preguntes. Demostrant que des de l'oposició es pot fer una intensa feina coherent, honesta i difícil.

ORDRE DEL DIA:

l- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària anterior de dia 28 d'octubre de 2010.

2.- Aprovació, si procedeix, de l'expedient num. 5/2010 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Extrajudicial per justificar la cancel·lació de la pòlissa de crèdit del Festival: 250.078,26 euros. Un pas més a la regularització del Festival. Al seu moment només Alternativa va denunciar la situació irregular del Festival, la denúncia a fiscalia ha fet moure-se al batle, però ni a la velocitat ni amb les mesures necessàries per afrontar amb garanties el 50 aniversari.

3 - Moció del grup municipal Alternativa EU-EV de suport a la petició del Bisbe en relació a la rescissió del contracte de l'actual arrendatari casa i quiosc del Calvari.

 Demanem al ple que doni suport a la petició del rector al Bisbe de la rescissió del contracte de l’actual arrendatari de la casa i quiosc del Calvari, i que es faci un nou contracte en el que l’arrendatari sigui directament el donat, que és el que va permetre els permisos municipals inicials. Més informació a:

http://alternativa.balearweb.net/post/75436
http://alternativa.balearweb.net/post/73673

4. - Aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l' ordenança fiscal reguladora de la taxa servei recollida domiciliària i de tractament de fems i residu.

Revisant l'ordenança, vàrem descobrir que es feia servir una legislació de 1963 derogada fa sis anys. Però l'al·legació més important que presentàrem i no s'ha acceptat és que les taxes siguin aplicades a l'explotador del negoci, en el cas dels locals amb terrasses, i no als propietaris.

5.- Ratificació decret de Batlia num. 786 de 29 de novembre de 2010

Posar en coneixement de fiscalia la falsedat d'un peritatge que ha influït en la decisió dels tribunals d'obligar a l'Ajuntament a demolir unes obres il·legals  al Calvari.

6. - Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la petició d'expropiació de l'antiga fàbrica de Can Morató.

Feia anys que les administracions havien d'haver donat aquest pas. Ja comentat a un article.

7.- Ratificació decret de Batlia núm. 809 de 7 de desembre de 2010.

Nomenar lletrat a un contenciós posat pel propietari dels solars del Vilà desclassificats.

8.- Aprovació, si procedeix, de la modificació de l'estudi de detall relatiu a l'adopció en règim de propietat horitzontal solars B-8 i B-9 del polígon industrial de Pollença.

9. - Propostes/Mocions d'urgència.

Il- PART DE CONTROL l SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Com sempre hem presentat un  grapat de precs i preguntes per escrit.

Genial Eneko

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb