URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Article 2000

Alternativa | 27 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui arribam als 2.000 articles i us volíem donar les gràcies. Després d'un primer bloc obert a blogger vam descobrir balearweb, i un fred 26 de febrer del 2006, a les 13.30 del migdia, vam crear el bloc Urxella. Ara fa gairebé cinc anys de la seva existència i hem arribat als 2.000 articles publicats i sobrepassat els 19.500 comentaris.

A un moment que no teníem representació a l'Ajuntament i teníem poca facilitat per accedir als ciutadans i a la premsa vam apostar per Internet, i poc a poc hem aconseguit que aquest bloc s'hagi convertit en un dels més visitats de Mallorca. 

I avui ho volem celebrar donant les gràcies a tots els que feu possible que aquest bloc s'hagi convertit en un referent a Pollença. No és fàcil publicar un article cada dia i intentar contestar a tots els comentaris, si l'hem aconseguit és per la força que ens donen els centenars de visites que rebem a diari i els missatges d'ànim de molts de ciutadans que ens donen les gràcies per poder arribar per primera vegada a informació a la que abans no tenien accés. 

Amb aquest bloc posem en pràctica dos dels nostres principals principis: transparència i participació. No només informem de la nostra feina, sinó que també hem publicat ordenances, plens,  juntes de govern i altres documents de l'Ajuntament d'utilitat pels ciutadans. Igualment hem rebut per part dels ciutadans precs, preguntes, informació, crítiques (unes constructives i unes altres no tant...)

Si no fos per vosaltres i per la dedicació dels nostres redactors i per la bona feina i voluntat dels nostres columnistes, no seríem aquí on som i per això ho agraïm i ens fem el propòsit de seguir creixent com fins ara. A més del bloc tenim una llista de correu on us podeu apuntar (només l'heu de demanar al nostre correu alternativaperpollenca@gamil.com), un perfil a facebook (al que ja tenim 1862 "amics") i a twitter.

I tot per un sol objectiu: informar des del nostre punt de vista a tothom que estigui interessat del que passa a Pollença. 

Salut i gràcies

a tots els que feu possible

el bloc URXELLA

                        Fotografia de Hans Monheim

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb