URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Wikileaks destaca la qualitat dels sopars d’Alternativa

Alternativa | 28 Desembre, 2010 09:31 | facebook.com twitter.com

Wikileaks ha filtrat un document on destaca la qualitat dels sopars d’Alternativa per Pollença a les seves Assemblees. La famosa web de secrets oficials al descobert comenta que els plats, a més de variats, tenen una qualitat molt alta, i tot fet amb ingredients naturals i frescs.

 

Tancat el parc de LA GOLA per la presència d’animals prehistòrics

Alternativa | 28 Desembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

La presència d’un gran animal prehistòric va frustrar la visita al parc pollencí de LA GOLA ahir diumenge d’un matrimoni britànic i els seus fills, per fortuna el matrimoni va poder sortir corrent i tot va quedar en un ensurt. El Govern de Les Illes Balears ha decretat el tancament del parc fins que s’aclareixi l’incident.

Tècnics de la Conselleria de Medi Ambient dirigits pel pollencí Biel Perelló estan pentinant el parc cercant indicis de l'animal i fonts no oficials diuen que s’han trobat restes d’excrements d’un animal no identificat. S’especula que pot haver una entrada a una cova submarina en el parc de La Gola o molt a prop d’aquest. Les repercussions econòmiques tant positives com negatives d’una notícia com aquesta encara no s’han quantificades, però part del sector turístic està molt preocupat per aquest fet,mentres que l’altra part del sector creu que pot ser un reclam turístic per l’hivern.

La Conselleria de Medi Ambient ens ha cedit el vídeo que va fer el matrimoni britànic, el mateix està fet amb un telèfon mòbil, per tant la seva qualitat no és molt bona.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb