URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ENTRE LES PEDRES I L'AUDITORI D'EN MONEO HI HA ALTERNATIVES... MOLTS D'ANYS, SALUT I ALEGRIA!

Alternativa | 01 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa vos volem desitjar a tots, en aquest dia de ressaca internacional, MOLTS D'ANYS, SALUT I ALEGRIA!

Esperem que aquest any 2011 sigui l'any del canvi, de la sortida del túnel fosc en que ha entrat la política pollencina i que el mes de maig hi hagi una nova ALTERNATIVA real en el govern. Perquè ENTRE LES PEDRES I L'AUDITORI D'EN MONEO HI HA ALTERNATIVES!

La imatge lamentable de can Conill és un molt bon resum de la legislatura i de l'any 2010: un solar on hi ha projectada la ruïna de Pollença en forma d'Auditori milionari és només un solar ruinós, ple de pedres. Tot un símbol dels despropòsits polítics que s'han anat succeïnt.

Com hem dit, ENTRE LES PEDRES, inamovibles i que no serveixen per res més que per dificultar l'aparcament, I L'AUDITORI DE MONEO, que ens hipotecarà el futur endeutant-nos per molts d'anys... HI HA ALTERNATIVES: una gestió transparent, amb seny, amb molta il·lusió, dedicació i ganes. Una gestió que pensi en el futur de tots els pollencins més que en obres faraòniques.

Esperem que en el futur hi hagi... ALTERNATIVA PER POLLENÇA:

-Perquè l'any que ve sigui millor que el d'enguany i que el poguem disfrutar tenguent salut, amistat, alegria i bon humor.     

-Perquè s'acabi amb tant polític professional i (pressumptament) corrupte.   

-Perquè els nostres governants aprenguin que saltar-se la llei no està bé ni és tolerable ni amparable, i molt menys fer contractes a empreses de familiars.    

-I perquè la política sigui alguna cosa més que un espectacle mediàtic i un vot cada 4 anys, i es faci política seriosa, participativa i afrontant els vertaders problemes de la gent.     

 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb