URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contrainformació

Alternativa | 04 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui es presenta el projecte CONTRAINFORMACIÓ a les 19.30 al Centre Flassaders de Palma (sala 2.1.). Hi està tothom convidat!

Ens alegrem de que iniciatives com CONTRAINFORMACIÓ es posin en marxa. I més en una època en que la difusió de notícies i esdeveniments per Internet s'ha tornat inabastable per la gran quantitat d'organitzacions i col·lectius que hi ha. La Informació és, a més de poder, una eïna molt potent de Solidaritat.

 

Presentació:

CONTRAINFORMACIÓ  parteix de la necessitat, però també de la il·lusió, de crear un punt de trobada dels sectors més dinàmics i compromesos de la societat balear. Creiem que s’ha de fer una aposta per reforçar la creació de discursos propis dels moviments socials, amb espais de reflexió que ajudin a consolidar aquests discursos, tant en els aspectes de solidesa ideològica com d’extensió social del missatge. Necessitem, per tant, crear una Xarxa de Mitjans de Comunicació que permeti: Visualitzar les pràctiques dels Moviments Socials, Difondre campanyes i Socialitzar el discurs.

Fidels al nostres principis polítics, creem un col·lectiu: horitzontal, assembleari i autogestionat. Aquest nou espai ha de ser un mitjà entenedor, plural i obert a la societat illenca, on les organitzacions, entitats, associacions i col·lectius siguin els agents actius de la comunicació.

VISITAR LA WEB

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb