URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El fogueró

Alternativa | 18 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Per tots els que no vareu poder veure el nostre fogueró (el batle i la majoria de regidors de l'equip de govern no es van apropar), aquí teniu les fotografies del mateix. No sabem si el jurat, que no ens va premiar, va saber valorar els fonaments intel·lectuals del fogueró.

La inspiració va ser Egipte, recordau que Sant Antoni o Antoni Abbàs era egipci. Per altra part, l'Auditori d'en Moneo és un projecte faraònic, i si les grans piràmides d'Egipte servien per enterrar als faraons, l'auditori pot enterrar definitivament a Pollença, hipotecant per sempre la seva economia.

Una reflexió numèrica:

Manacor: 40.859 hab. auditori de 800 places. 7, 2 milions d'euros

Pollença: 16.981 hab. auditori de 600 places. 11, 5 milions d'euros

Una de les moltes vegades que vam demanar explicacions de com era possible que l'auditori de Manacor tingués un cost  de 6,6 milions i el de Pollença 11,5 millions, el batle es va excusar en que el de Pollença anava amb l'equipament. Una excusa absurda que resta en evidència quan a Manacor es parla de que necessiten 600.000 euros per a l'equipament, a més al pressupost entra un aparcament de 100 places.

 

Per altra part, el becut vermell encara que originari del sud-est asiàtic va arribar per primera vegada al Mediterrani  a Egipte. Com sabeu és un espècie molt perjudicial, les seves larves excaven galeries, barrinen en direcció a l'ull i sovint arriben a matar. Cal començar a controlar aquesta plaga, abans que Pollença sigui una palmera morta plena de larves.

  

També s'ha demostrat que hi ha molt de polítics d'UM i PP que han fet l'egipci.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb