URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Negligència

Alternativa | 28 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Fem una primera valoració del ple d’ahir que es va desenvolupar amb la sala plena, sent la majoria dels ciutadans assistents amics, familiars i simpatizants d’en Martí Ochogavia, encara que també van venir veïns afectats per la plaga del becut vermell.

PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària urgent celebrada dia 4 de novembre de 2010.

El regidor del PSM va demanar un canvi a l’acta ja que a la mateixa acta no sortia la seva petició  de retirada de la factura relativa de JJ Roy Imatge S.L. referent al disseny, impressió i altres de l'exposició de Guillem Cifre de Colonya (veure article sobre aquesta factura polèmica).

2.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de novembre de 2010.

Vam demanar un canvi a la redacció de l’acta a una pregunta que havíem fet sobre el becut vermell, ja que cal la màxima exactitud a un tema que ja hem denunciat davant del seprona i que pot arribar a la via penal. A l’acta no es parlava de les tres empreses que havien estat cridades per fer la feina de les palmeres i es deia que la decisió de triar-la havia estat per part de Medi Ambient quan realment el regidor va parlar de “l’encarregat” i no de Medi Ambient.

3.- Ratificació, si procedeix, del decret de batlia núm 007 de 7 de gener de 2011. Nomenament de procurador i lletrat a un contenciós administratiu interposat per FCC respecte a la contractació del servei de neteja viàriaAprovada per unanimitat.

4.- Moció presentada pel grup municipal PSM_EN relativa al pla de manteniment de camins i millores al camí del Puig de Maria. Rebutjada amb els vots d’UM_UNPI i PSOE i vots a favor de PP-UMP, PSM i nosaltres.

El regidor de camins no va dir res,  igual que els regidors del PSOE, mentre el batle es va dedicar a tirar pilotes fora. Aquest equip de govern no vol saber res de planificar la feina, com demostra el que no es facin els pressupost sinó postssupost.  Improvisació i parts i quarts defineixen la seva acció de govern.

5.- Moció presentada pels grups municipals PP-UMP, PSM-EN i Alternativa EU-EV relativa a la plaga de becut vermell. Rebutjada amb els vots d’UM_UNPI i PSOE i vots a favor de PP-UMP, PSM i nosaltres.

Era el punt principal del dia i evidentment li dedicarem més d’un article, avui només comentarem que s’en van contestar molt poques de les preguntes que vam fer i no es va assumir cap responsabilitat a aquest tema. Una vegada més el regidor de jardins en Martí Ochogavia va presentar tot com un atac personal contra ell a pesar de que estàvem parlant d’una moció conjunta dels tres grups de l’oposició, amb papers i proves de la seva negligència.

El Roto

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb