URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aquesta negligència ens pot costar 60.000 euros.

Alternativa | 29 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 A l'informe de medi ambient que s'ens va donar el mateix dia del ple diu que a partir de les denúncies d’Agricultura s’ha procedit al precintat de les valones infectades de palmera com marca la llei, cosa que no és veritat. La direcció d'agricultura parla  de "segellat amb làmina de plàstic resistent i havent aplicat prèviament un tractament insecticida únicament a la valona. Requereix l'eliminació de les palmes de manera que es garanteixi l'absència de formes vives nocives."

Tan la guàrdia civil del Port de Pollença, dilluns 11 de gener, com nosaltres, el passat diumenge 23, hem pogut comprovar in situ com hi ha plàstics romputs, mal tancats, oberts i en general mal fermats. Segons el batle i el regidor de medi ambient això és resultat d'actes vandàlics... Vosaltres mateixos podeu jutjar, a nosaltres ens sembla que simplement es tracta de plàstics mal tancats que s'han obert o romput. 

La negligència reiterada a la gestió d'aquest solar i que nosaltres ja vam denuniar fa pràcticament tres anys (veure article i denúncia que vam registrar a l'Ajuntament) pot suposar una multa de 60.000 euros per part d'agricultura.

 

 

 

 

 

 


 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb