URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abocaments al torrent de Sant Jordi

Alternativa | 09 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Diferents ciutadans ens han fet arribar la seva preocupació pel que semblen abocaments d'aigües brutes al Torrent de Sant Jordi, prop del Pont de la fàbrica a Pollença. 

Al darrer ple el regidor de medi ambient, en Juanjo Mir,  va dir que desconeixia l'existència d'aquests abocaments, cosa que ens sembla increïble. A aquest i altres temes relacionats amb la seva àrea ,ens dona la impressió de que el regidor es troba desaparegut i que haruria i podria fer més de feina. Per exemple al tema del becut vermell o del conveni amb el refugi d'Animals que actualment no s'ha renovat. 

Demanam i desitjam una solució a aquests abocaments i que el regidor de medi ambient es posi les piles, ja que la legislatura encara no ha acabat i hi ha un bon grapat de problemes que requereixen la seva feina.
 
Les fotografies del company Zamorano són prou significatives.
 
 
 
 
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb