URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una revolució democràtica

Alternativa | 14 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Als darrers plens hem continuat demanant sobre  casos de corrupció en els que ha sortit anomenada l'actuació de l'Ajuntament de Pollença i sobre les contractacions irregulars que vam denunciar al mes de novembre del 2009 (veure articles) , i que es mantenen pràcticament igual. Estam fent tot el possible des del punt de vista polític per conèixer com s’han gestionat els doblers públics i per regularitzar les nombroses il·legalitats que hem trobat. Per desgràcia sembla que l’acció política és insuficient i que caldrà l’acció de la justícia per saber realment que s’ha fet i no s’ha fet a aquest Ajuntament els darrers anys. El 22 de maig cal una revolució democràtica que demostri que volem una Alternativa a Pollença i per Pollença

 Pregunta. S'ha fet públic que el Consorci de la Gola era un dels vuits organismes públics acusat per la Policia Nacional de ser utilitzat per Unió Mallorquina per pagar el sou als seus treballadors i alliberats del partit. Quins esbrinaments han fet sobre aquest tema?

 Contesta el batle que ha llegit el mateix a la premsa (molt bó com si la cosa no fos amb ell) i que un cop consultat l'assumpte amb l'ex-gerent del consorci (que a la seva vegada és el secretari d'UM local)  sembla ser que els problemes provenente de la passada legislatura  però que el personal nomenat complia amb els seus horaris de treball.

 Pregunta. Fa uns dies es feia públic que un antic empleat del grup Trui Mallorca, investigat dintre de la presumpta trama de corrupció del cas Ibatur, va reconèixer que s'havien manipulat els concursos per a festes i fires de diferents , entre els quals es cita a Pollença. Quins esbrinaments han fet sobre aquest tema?

Contesta el batle que dels que s'ha comprovat que  durant la passada legislatura, l'any 2006  s'aprovaren pressuposts amb aquestes empreses per a la col·locació de carpes a la fira, no constant-li cap factura /actuació durant la present legislatura.

 Pregunta. El batle, com va dir al ple de juliol de 2009, ha presentat ja a la secretària els contractes de l’ empresa que va realitzar activitats (estades esportives, activitats d'hivern, parc de nadal i setmana santa, natació escolar) del 2001 al 2009 per l’Ajuntament ?

 Contesta el batle que encara no s'han lliutat. 

Recordeu que estam parlant d'una empresa que ha facturat a aquest Ajuntament la xifra de més d'un milió d'euros  en quatre anys, del 2005 al 2008, i segons consta a l'informe de la Secretària del 14 de juliol de 2009 sense cap tipus de contracte. El batle va dir al seu moment que ell tenia qualque contracte però més d'una any i a pesar de les nostres reiterades peticions segueix sense mostrar aquests contractes.

 Pregunta. Quan es pensa regularitzar el servei de grues i del manteniment de les bombes impulsores de la depuradora del Port? Han revisat si la contractació d’altres serveis segueix el que marca la llei?

Contesta el regidor d’Hisenda que la contractació del servei de grua s’intentarà enllestir-la i pel que respecte a la de manteniment de les bombes impulsores no s’ha realitzat.

A Pollença necessitam una revolució democràtica per llevar al faraó i a la seva Cort.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb