URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

VI CONCURS DE FOTOGRAFIA URXELLA

Alternativa | 20 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Iniciam el VI concurs de fotografia Urxella i esperam la vostra participació. Teniu de temps fins el 1 de maig. Enguany hi ha la novetat de que es valoraran especialment les fotografies que tenguin a veure amb la mobilitat, l’ús de la bicicleta i els mitjans de transport alternatius al cotxe o la moto. En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

   El municipi ha de fer-se a mida del ser humà i no del cotxe. Hem de fer un entorn atractiu pels ciutadans i desenvolupar una mobilitat sostenible, a fi d’aconseguir un canvi en els desplaçaments que doni prioritat al transport col·lectiu i als models alternatius: la bicicleta i la mobilitat a peu.

Per altra part, a Alternativa apostam clarament pel turisme verd sensibilitzat envers el medi ambient: ciclisme, senderisme, turisme ornitològic... Un turisme ideal per la famosa desestacionalització i que representa una alternativa creixent al turisme de sol i platja. 

 

 A continuació hi trobareu les bases del concurs i les fotografies guanyadores dels anys anteriors:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb