URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Kafka a la ràdio

Alternativa | 21 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Tant UM_UNPI com PSOE estan més preocupats pels seus problemes interns per trobar candidats que per la gestió efectiva del municipi, i el final de la legislatura està sent encara més caòtic i kafkià del que ha estat una legislatura lamentable. Com exemple, la darrera reunió de la ràdio municipal, on només va acudir un representant de l’equip de govern i es va presentar amb molt de retard un pressupost calcat al de l’any passat. A més a més es va intentar obviar la llei dient que s’havia aprovat a pesar d’un empat en la votació. 

Els fets.

Fa uns dies es va reunir el Consell rector de d’institut municipal de la Ràdio de Pollença. A la mateixa reunió no va assistir ni el seu president (el batle en Joan Cerdà) ni els dos vocals representants del PSOE. O sigui, com vocal de l'equip de govern només era la regidora de participació (na Catalina Campomar), per l'oposició havia tres vocals; un per cada grup.

El punt principal de la reunió era l’aprovació del pressupost i plantilla de la ràdio pel 2011, que una vegada més es presentava amb mesos de retard.

Després d’una introducció de la regidora sobre l’esforç que s’havia fet als temps actuals de crisi per reduir el pressupost... Resulta que la sorpresa dels nostre representant, en Ramón Cerdà, va ser total quan va poder comprovar que el pressupost del 2011 era exactament igual que el del 2010, cèntim per cèntim, coma per coma.  

Tot plegat ja demostra la manca de respecte de l’equip de govern tant per la ràdio (relegada des de la reforma de l’Ajuntament a un espai clarament insuficient) com pel pressupost. Hem de recordar que fa més de quatre mesos que s’havia d’haver presentat al ple el pressupost municipal i que el regidor d’hisenda durant tota la legislatura ha presentat els pressuposts amb pràcticament un any de retard.

El nostre representant va votar contra aquest pressupost, ja que al mateix pensam que es podien estalviar uns quants euros fàcilment (electricitat, publicacions...). La regidora va votar a favor i la resta de vocals es van abstenir. Amb la qual cosa el resultat era d’empat. Sorprenentment es va dir que, com el vot de la regidora era de “qualitat”, el pressupost restava aprovat. Com hem comprovat després amb la secretària municipal, el que és cert és que la regidora no deixava de ser una vocal més i que, al no haver delegat el batle en ella la presidència, el seu vot era exactament igual que el del nostre regidor.

Sabem que es demana un miracle, però ens agradaria una mica més de serietat per part de l’equip de govern i, ja que no es dignen en complir la llei i presentar els pressuposts quan toca, que al manco facin un esforç real als pressuposts.

Pressupost 2010 i el mateix al 2011.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb