URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A imposar li diuen proposar

Alternativa | 23 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Aquest dijous sessió ordinària de l'AJUNTAMENT PLE, a les 20,00 hores a la Casa Consistorial.


I- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l'estudi de detall per a agrupació de parcel·les corresponents als solars A32; A33; A34;A43 i A44 Sector UP4A del Polígon Industrial de Pollença.

Es tracta d’un tema tècnic que suposa unir aquests solars per construir un LIDL davant del SYP. Aquest és el resultat de la directiva Bolkestein, un model econòmic i de ciutat que no compartim.

2.- Aprovació, si procedeix, de la moció municipal en relació al suport al sistema de dipòsit, devolució i retorn d'envasos.

Una proposta interessant que ja ha estat presentada a altres municipis com Capdepera; es tracta de canviar el model de gestió dels envasos i fomentar els sistemes de dipòsit i retorn d’envasos.

3.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV relativa a la celebració de cerimònies civils d'imposició de noms/actes de benvinguda.

Comentada ahir.

4.- Elecció dels càrrecs de Jutge/sa de Pau titular i Jutge/sa de Pau substitut/

S’ha presentat molta de gent a aquest càrrec però l’equip de govern ha fet la seva proposta o sense cercar ni consens ni donar massa explicacions: mantenir la titular Rosario Sánchez i com substituta na Petra Bauzà (encara que sembla que el grup PP-UMp vol una altra persona i tal vegada hi hagi canvis).

De la mateixa manera han proposat el pregoner de la Patrona, en Toni Ferragut, quan el grup PP-UMP havia fet ja una proposta l'any passat. Es veu que no tenen clar la diferència entre proposar i imposar.

5.- Revisió del nucli poblacional i divisió en secció de la urbanització Habitat del Port de Pollença.

Un tema tècnic relacionat amb l’Institut Nacional d’Estadística.

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN respecte de les mesures d'austeritat a adoptar en relació a actes inaugurals els propers mesos.

El PSM demana no realitzar cap acte d’inauguració fins la celebració de les eleccions. Segur que l’equip de govern vota a favor.

7. - Propostes/Mocions d'urgència

II- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1. - Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3. - Precs i preguntes. Presentam un bon grapat de preguntes referents al becut vermell, festival, hisenda...

 Vinyeta d'Alfons Lòpez

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb