URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Perdent oportunitats.

Alternativa | 27 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Precs i preguntes d'anteriors plens. Respostes del batle.

 Per que no es va ampliar l’horari del museu durant la fira i el firó per veure l'exposició d’en Tito Citadinni ?

 El dissabte de matí sí estava obert, el decapvespre no per manca de personal. Si el dia del firó va estar tancada l'exposició només pot dir que hauria d'haver estat  obert

Per què es va fer un bingo a la sala del Club on hi havia l'exposició?

La responsabilitat és del Club, auqe així el va solicitar.

Per què mercat d'oportunitats del Carrer Major no ha tingut gaire suport de part de l'Ajuntament (muntatge, informació visita comitiva oficial...)?

 No era un mercat d’oportunitat tal com es va realitzar en anys anteriors.

- S’han fet ja els informes corresponents a la proposta de l’empresa que gestiona la piscina coberta?

 Regidor d'esport. Encara s'està pendent de diversos informes per solucionar la situació.

- Està informada la regidora de turisme de que l’equip de ciclisme angles sky volia venir a Pollença aquests mesos i que finalment s’ha tingut que anar a Alcúdia davant la manca d’acord amb alguns hotelers de municipi? Ha fet qualque gestió l’Ajuntament a aquest tema?

No era la regidora de turisme i va contestar el batle; sí sembla que hi havia un senyor que intentava llogar un hotel (el galeó) en concret del que pareixia que tenia un acord signat que després no va anar endavant,; possibilitats de gestió n'hi havia poques al tractar-se de negociacions privades.

Finalment aquest equip es va anar a Alcúdia, s'ha perdut una bona oportunitat de negoci i publicitat pel municipi a un sector amb tan de potencial i important com el del ciclisme. Pensam que l'Ajuntament podia i havia d'haver fet més. 


Iniciam el VI concurs de fotografia Urxella i esperam la vostra participació. Teniu de temps fins el 1 de maig.(article) Enguany hi ha la novetat de que es valoraran especialment les fotografies que tenguin a veure amb la mobilitat, l'ús de la bicicleta i els mitjans de transport alternatius al cotxe o la moto. En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb