URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El tractor teletransportat.

Alternativa | 02 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ara que desapareixen partits i apareicen de nous al nostre Ajuntament, desapareix un tractor d'EMSER per apareixer a una finca particular i el regidor no sap res. Teletransportació?

Benvinguts a un vodevil més del nostre estimat Ajuntament i el seu seriós equip de govern.

Fa uns dies ens va arribar la denúncia  de que un tractor de l’empresa municipal EMSER havia desaparegut de la mateixa per aparèixer a una finca particular. La denúncia anava acompanyada d’unes fotografies del mateix tractor a la finca del Pujol  a la Vall d’en Marc.  

A les fotografies fetes a la finca  podeu observar clarament els escuts de l’Ajuntament a la part trasera de l’Ajuntament (remarcats amb groc). Per comprovar els fets vam demanar a treballadors sobre aquest tractor i ens van confirmar que era l’utilitzat a l’empresa municipal EMSER. 

 

Al darrer ple vam demanar regidor d’EMSER en Juanjo Mir pel tema i aquest ens va contestar que havia demanar al gerent i que aquest no sabia res del tractor ni constava en cap registre. Una resposta normal tenint en compte que el gerent fa pocs dies que és a l’empresa, i que com hem denunciat altres vegades, tan a l'Ajuntament com a EMSER fa falta un bon registre dels bens de l'Ajuntament.Qui hauria i ha d'explicar la desaparició d'aquest tractor és l'encarregat d'EMSER, senyor Joan Vadell.

Al mateix ple tant el portaveu del PP-UMP (Tomeu Cifre) com el regidor de serveis, en Martí Ochogavía, van indicar que efectivament a EMSER hi havia un tractor.

Tot plegat ens fa pensar que qualcú ha fet seu aquest tractor aprofitant que l’empresa municipal EMSER ha estat uns dies sense gerent. És l'obligació del regidor endevinar que ha passat amb aquest tractor i denunciar el tema a la justícia si cal,  i del senyor encarregat d'EMSER Joan Vadell donar les explicacions pertinents.

 

 


 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb