URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa al govern i dins el govern

Alternativa | 04 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 

A les eleccions del 2003 ni Esquerra Unida ni els Verds van presentar candidatura municipal a Pollença, i al dia següent a les eleccions un grup de gent  simpatizants d'aquests dos partits vam començar a fer feina  per presentar-nos a les eleccions del 2007. Consideravam que la millor campanya que podiam fer era la nostra feina i durant quatre anys  des de fora de la Sala vam  fer  una oposició rigorosa i seriosa.

Poc a poc s’ens va unir més gent, la majoria d’ells independents, i  al 2007 ens vam presentar com Alternativa Esquerra Unida – Els Verds. Molta de gent posava en dubte que poguessin treure cap regidor. La nostra campanya va ser la més austera de tots els partits  i encara vam poder repartir doblers de la entre les associacions del poble (article).

“Feim falta” va ser el nostre lema i el resultat; 595 persones que van confiar en nosaltres, o sigui molt a prop d’aconseguir el segon regidor. Només amb un regidor pensam que hem complit, amb encerts i amb errors hem demostrat durant aquest quatre anys que es podia fer una oposició diferent; presentant més mocions, precs, preguntes i al·legacions que cap altre grup. Descobrint i denunciant il·legalitats que s’arrosegaven a aquest ajuntament des de fa anys, i de les que cap altre partit havia dit res.  Tot amb una transparència i comunicació continua amb els ciutadans a través d’internet i reunions amb tot el que ens l’ha sol·licitat.

Per desgràcia la feina de l’oposició en moltes ocasions és ingrata, sobre tot amb un desequip de desgovern com el que hem patit aquesta legislatura. Un equip que ha cercat el consens molt poques vegades, que en moltes ocasions ens ha donat la informació tard i mal, i a vegades ni això, que ens ha aprovat mocions per després no executar-les...

 Si fa quatre anys feia falta Alternativa dins l'Ajuntament, ara fa falta Alternativa dins el govern. Aquest quatre anys amb representació a l'Ajuntament  ens han format, i donat experiència dins el que és la gestió municipal per dir sense cap dubte que es pot governar d'una manera totalment diferent a l'actual. Gestionant el personal, els doblers i el patrimoni municipal amb rigor. Amb criteris d'igualtat, participació , diàleg i transparència.

La nostra campanya són els vuits anys de feina intensa que portam i amb vosaltres estam segurs de que el 22 de maig hi haurà Alternativa al govern i en el govern.


Ahir Chema Espejo va publicar al diari el mundo (pdf) un bon resum de tot el que hem anat descobrint aquesta legislatura sobre el desgavell de contractacions a l'Ajuntament.
 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb