URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El nostre suport al refugi d'animals.

Alternativa | 07 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Volem denunciar el maltracto i manca de sensibilitat total  de l’Ajuntament de Pollença amb el Refugi d’Animals que ha obligat al mateix Refugi a trencar el seu tracte amb l’Ajuntament. A mès de tenir un deute de 61.000 amb el Refugi , el regidor de medi ambient, Juanjo Mir del PSOE, ha demostrat una vegada més la seva incompetència i la seva capacitat per posar en perill un tema que  funciona bé al municipi.

 

El refugi d’animals és una institució que des de fa 28 anys es dedica a ajudar als animals de forma altruista. Des de l'any 2.002 fins enguany  el refugi tenia un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pollença, ja que  aquest no té cap instal·lació municipal adequada. Enguany l’Area de medi ambient,  de forma unilateral, va decidir presentar una sèrie de normes noves al Refugi, intentant convertir-ho en una canera municipal ( demanant el sacrifici dels moixos silvestres, limitar el temps de custodia, el que significa després sacrificar els animals...) ,peticions totalment inacceptables per aquells que defensen els animals . D’aquesta forma l’àrea de medi ambient  en comptes d’ajudar i donar suport al refugi sembla que vol carregar-se el que és una institució que molts de municipis voldrien tenir, i que té l’ajuda i suport de nombrosos voluntaris, associacions locals i estrangeres.

 

També resulta sorprenent que el regidor de medi ambient hagi declarat que està cercant una empresa per fer la recollida d’animals, una decisió increïble tenint en compte la situació econòmica de l’Ajuntament i el deute de 61.000 euros que té l’Ajuntament amb el Refugi.

 

Per part d’Alternativa el refugi ja sap que té tot el nostre suport, i esperam que l’ Area de Medi Ambient faci una reflexió seriosa sobre aquest tema i siguin capaços de recuperar el seny necessari per donar suport i col·laborar amb el refugi.

 

 Refugi d’Animals de Pollença

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb