URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Alternativa | 10 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui, amb mesos d'antelació, presentam la nostra llista electoral per les eleccions de dia 22 de maig. Aquesta llista fa setmanes que la tenim feta i això és possible gràcies a que no hem hagut d'anar a cercar a ningú de fora i gràcies a que el projecte d'Alternativa per Pollença cada dia és més gran i agrupa a més gent. En ella no hi trobareu persones de "relleno" o el que es solen anomenar "floreros". A la llista només hi ha persones vinculades a Alternativa per Pollença: militants i gent que ha fet feina des de fa anys o en els últims temps pel projecte.

Mentres a altres partits és barallen i fins i tot hi ha hagut escisions, mentre n'hi ha que no troben el candidat perquè ningú vol tenir segons quins companys de llista i mentres altres s'han d'esforçar per a trobar gent que els vulgui acompanyar (sobre tot la quota de dones que la llei electoral obliga)... nosaltres hem tingut la tasca més difícil en seleccionar als companys que més ens poden representar, deixant a d'altres que, per ser només 20 les persones de la llista, s'han hagut de quedar fora d'ella.

Però tots, els companys que van a la llista i els que no hi han cabut, estem decidits a donar el màxim de nosaltres per afrontar aquests mesos preelectorals, però sobre tot per afrontar els 4 anys que venen. I això és gràcies a la implicació de tots i amb el convenciment que el projecte d'Alternativa per Pollença val la pena més enllà de treure uns bons resultats a les eleccions, que de ben segur els treurem.

La legislatura 2011-2015 serà molt complicada i només un grup valent i honest com Alternativa pot posar ordre al nostre ajuntament, fer-ho ben net.L'hem demostrat durat quatre any; fent feina de valent, aportant idees ,sense anar a cercar cap direcció general, sense pactar amb Martin i companya, denunciant tot el que hem trobat il·legal o irregular. I tot fet des de la transparència i participació d'aquest blog sempre obert a la vostra participació.

Del vostre vot i ajuda  depèn que canviï l'Ajuntament i el tornem a sentir com a ca nostra. El 22 de maig no n'hi ha excuses només hi ha una Alternativa a l'actual estat lamentable de Pollença. 

Els vint d'Alternativa per Pollença.

1- José Luis García Salvador (més conegut com Pepe García)

2- Miquel Sánchez Vives

3- Tonina Amer Cifre

4- Ramon Cerdà Cifre

5- Cristina Espi

6- Joan Cifre Cerdà

7- Toñi Valdivielso Navarro

8- Pere J. Garci. "Garci"

9- Antònia Cerdà Fiol

10- Juan Antonio Zamorano Villalba

11- Cristòfol Plomer Cifre

12- Mari Carmen Àlvarez García

13- Tana Villar Lázaro

14- Josep Pujol. "Pujol"

15- Joan Llompart. "Corralet"

16- María del Carmen Palma

17- Enrique Galindo

18- Joan Ramon Bosch. "JRV" (independent)

19- Biel Perelló Coll (independent)

20- Annika Reuter

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb