URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Candidats 2.

Alternativa | 11 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Aquesta setmana, mentre nosaltres presentàvam la nostra llista completa ,s’han confirmat dos candidats  a la batlia més. En aquest moment aquests són els candidat a la batlia. En aquest moment per ordre de presentació, n'hi ha aquests candidats.

Pepe García (Alternativa per Pollença)

Tomeu Cifre (PSM)

Miquel Angel Sureda (Esquerra)

Nadal Moragues (Unió Mollera Pollencina)

Mª del Mar Sastre (PSOE)

Properament es presentarà en Tomeu Cifre (PP).

 No coneixem el candidat del nou Partit Socialista Independent de Pollença, que al separar-se del PSOE va anunciar la seva intenció de presentar-se a les eleccions municipals. I també desconeixem si al final hi haurà a Pollença una candidatura de la Lliga Regionalista.

Per altra part encara no s’ha fet públic el candidat de la  coalició del partit que anirà amb UNPI, un partit que ja no seria UM, sinó Convergència Balear (que encara no està legalitzat).  Però ahir al Diario de Mallorca en Mateu Ferrer publicava el següent article:

Se queda el cargo, pero ya no quiere ser candidata

Hace unas semanas, UM hizo valer su influencia ante el PSOE y logró que el conseller de Salud Vicenç Thomàs diera un importante cargo de confianza en el área económica del Hospital de Inca a Malén Estrany, que el pasado febrero fue destituida como directora general de Cambio Climático del Govern, al igual que el resto de cargos de la hoy desaparecida Unió Mallorquina. 
El partido de Josep Melià pretendía con ello dar el empujón necesario a Estrany para que aceptara presentarse como candidata a la alcaldía de Pollença, habida cuenta de sus resquemores por tener que cargar en el número dos de la lista con el veterano edil pollencí Martí Ochogavía. Sin embargo, tras el registro judicial, la desbandada de UM y el canje a Convergència per les Illes, por lo visto Estrany se lo ha repensado y ahora se niega a ser la número uno, lo que probablemente obligará al actual alcalde Joan Cerdà a repetir. No vean el enfado entre los que auparon a la joven política para el puesto en el hospital...

De la  notícia hi ha un bon grapat de coses a comentar.

La primera que sofrim una partitocràcia amb un excés de càrrecs de confiança. i decisions que es prenen als “passadissos” d’esquenes als ciutadans .

La segona que es una vegada més resta en evidència que el PSOE local està a les ordres d’UM.

La tercera que a UM  encara hi ha gent sensata que no vol tenir de número dos a Martí Ochogavía.

La quarta , Josep Melià no pot parlar d’apostar per responsables públics  honests i professionals i per una nova cultura política on desaparegui el clientelisme i a la  vegada pactar amb Martí Ochogavia i UNPI.

La cinquena; UM només pot presentar un candidat cremat i de rebot com en Joan Cerdà?

En maig hi ha ALTERNATIVES.

Nosaltres no triarem cap càrrec de confiança. Necesitam tècnics independents i qualificats.

Nosaltres no pactarem amb UNPI, un partit fonamentat i creat a partir del clientelisme.

Nosaltres tenim un candidat i una llista que sorgeix de la Il·lusió i la feina ben feta.

A la fotografia en Joan Cerdà (tallat) i en Martí Ochogavia al costat dels imputats Cati Julve, Miquel Nadal, Toni Pasqual... El passat no es pot esborrar.

 

  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb