URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per ser lliures hem d'estar informats.

Alternativa | 12 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Recentment la revista Sa Plaça ha arribat als 200 números, aquesta és la nostra felicitació. Per canviar el municipi necessitam una ciutadania informada.

Gràcies per existir, per donar-me l’oportunitat d’escriure a la vostra revista i per haver arribat als dos cents números.

Publicacions com la vostra. moltes vegades molestes pels grans partits i els poderosos, són fonamentals pels ciutadans i pels partits petits i locals com és Alternativa per Pollença. Ens informeu del que més ens interessa i més ens afecta, Pollença i els seus voltants, i a la vegada ens serviu per arribar a la gent del nostre poble. 

 El vostre paper ha estat i és fonamental perquè els ciutadans de Pollença hagin pogut rebre informació veraç d’allò que succeeix al seu voltant; les contractacions il·legals a l’àrea de serveis,casos de corrupció com el cas voltor, casos de nepotisme com al pla de mobilitat, problemàtiques com els camins tancats al municipi, la plaga del becut vermell, polèmiques, mocions, denúncies... Tot ha tingut el seu moment i lloc als 200 números de Sa Plaça, esperam poder celebrar amb vosaltres molt més aniversaris.

 

Si encara no teniu el darrer número mereix la pena, trobareu un extra  sobre les dues darreres legislatures amb els casos de corrupció cas a cas.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb