URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (CXX) Coll de sa Gramola.

Alternativa | 20 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Sortint d’Andratx  de cap a Estellencs, a uns quatre quilòmetres se pot iniciar una excursió per els camins d’es Campàs i de ses Basses. És una zona molt àmplia on se poden recórrer diferents itineraris. D’aquí podem anar a s’Arracó, a la Trapa i Sant Elm, torrent d’es Rajolí i diferents miradors i indrets.

És un lloc on hi hagué  abundants assentaments prehistòrics, arreu s’hi troben restes de construccions navetiformes i talaiòtiques, també hi compareix ceràmica prehistòrica, islàmica i romana

Noltros hem anat per el coll de sa Gramola fins el mirador d’en Josep Sastre que se troba a ran d’un penya-segat i d'on podem observar la Dragonera. La Serra de Tramuntana ens guarda racons molt interessants, només s’han de tenir ganes de caminar per a poder gaudir d’aquesta riquesa paisatgistica, mediambiental i patrimonial.

                                                                                       A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb