URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pel canvi a Pollença 2011.

Alternativa | 23 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

De la vostra ajuda depèn que canviï l'Ajuntament i el tornem a sentir com a ca nostra. El 22 de maig no hi ha excuses, només hi ha una Alternativa a l'actual estat lamentable de Pollença.

 L’alternativa per una Pollença per a tots

A Pollença calen unes polítiques de solidaritat i serveis socials i sanitaris dignes per lluitar contra qualsevol forma d’exclusió social. Però també farem d’aquest municipi un poble més net i habitable, on les taules i cadires no impedeixin el pas pels carrers, on les barreres arquitectòniques desapareguin, i on les faroles i els parcs infantils no estiguin romputs. I on els joves tenguin alternatives d’oci.

L’alternativa per una gestió transparent

La manca de transparència en la gestió municipal ha estat un dels factors que més ha afavorit la corrupció i les irregularitats. Perquè aquestes coses no puguin passar, des d’Alternativa per Pollença optarem els concursos públics per a realitzar contractes sempre que ens sigui possible. I també publicarem els bens dels nostres regidors i tota la documentació que sigui possible per llei. Una administració transparent, en la que els ciutadans tenguin la possibilitat de saber que es fan amb els seus diners i on les empreses cobrin prest el que se’ls deu, és una de les peces claus per a nosaltres.

L’alternativa per una Pollença verda

Un dels majors valors del nostre poble és l’entorn en que vivim. Tenim uns paisatges i paratges naturals envejables i els hem de potenciar. És important preservar tota aquesta riquesa natural al mateix temps que recuperam els espais naturals degradats com l’Ullal, la Gola, Formentor o l’Albufereta, i evitam la degradació urbanística del municipi. Hem de fer d’aquest actiu un dels més importants per potenciar el turisme verd i desestacionalitzat. Un turisme que vengui a gaudir de la natura i dels camins públics i no només del sol i platja.

L’alternativa per un municipi participatiu

A Alternativa per Pollença volem construir un municipi on es tengui en compte l’opinió de la gent, fent que tothom pugui participar i aportar les seves idees de com ha de ser Pollença. Per això impulsarem processos de participació ciutadana i pressuposts participatius, així com també crearem espais de comunicació entre ciutadans, associacions i ajuntament. Perquè els polítics hem d’estar al servei dels ciutadans i no només fent el que ens pareix a nosaltres sense consultar-ho.

L’alternativa per un poble de cultura

Pollença des de sempre ha estat un poble de cultura. Però la cultura és una cosa viva que cal potenciar més enllà de grans infraestructures, com la construcció d’un auditori milionari, o de ser un fet elitista. La cultura ha de ser participativa, per a tots els ciutadans, i una eina de cohesió social. Però la cultura també ha de servir per a posar en valor el valor històric i patrimonial del nostre municipi.

L’alternativa a la política professional

La política està plena de persones que l’únic que cerquen és tenir un càrrec i un sou. Per nosaltres la política no és un tema de diners, prestigi, ni fotos. La política és una cosa molt seriosa, és la gestió del bé comú. I per això a Alternativa per Pollença no tenim polítics professionals sinó persones honrades i honestes que volen treballar per construir un municipi millor.

  PARTICIPA A FACEBOOK.

 


Relacionat amb aquest tema recordau que ja hem iniciat el VI concurs de fotografia Urxella. Teniu de temps fins el 1 de maig.(article). En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb