URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El joc de les diferències

Alternativa | 25 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Aquesta és la nostra resposta a un comentari anònim de la secció fil directe del Punt Informatiu. Un comentari que forma part d'una campanya bruta contra el refugi d'animals.

El comentari en qüestió és el següent:

“Una persona crida per dir que aquestes eleccions municipals de Pollença seran ben divertides. Resulta que hi ha un candidat que l’han acusat als plenaris de mirar una mica pel gendre; però per contra també n’hi ha dels que eren acusadors, amb sogres beneficiàries d’alguns serveis públics que mai han anat a concurs. Es veu que comandi qui comandi tant tenen uns com altres.”

Evidentment als corruptes i a la seva xarxa clientelar els interessa estendre la idea de que tots els polítics són iguals per afavorir l’abstenció. D’aquesta manera els seus seguiran comandant i fent parts i quarts en benefici d’uns pocs, mentre Pollença s’enfonsa.

Però anem a analitzar el comentari i juguem a les diferències:

1.- La manca d’ètica del comentarista ja es pot veure a la primera frase on diu queles eleccions seran divertides per que tots els polítics fan o faran parts i quarts. Si això fos veritat no seria divertit sinó que continuaria l’enfonsament actual de Pollença, un municipi ric amb uns serveis pels ciutadans pèssims i enfonsat en una crisi total per la mala gestió dels nostres governants.

2.- El fil directe parla "d'un candidat al que han acusat de mirar una mica pel gendre". El candidat no és altre que el regidor de serveis, jardins i cementeris, regidor des de 1999, amb responsabilitats de govern des del 2001 i amb dedicació exclusiva des del 2003. I quan diu "que ha estat acusat de mirar una mica pel gendre" es refereix a que hem demostrat amb documents i amb els informes corresponents de la secretària i l’interventor que el senyor “candidat” Martí Ochogavía Mayol, com a regidor delegat de serveis, va proposar els pressuposts presentats per l'empresa del seu gendre a una Junta de govern (2004) . El comentari oblida a més a més que “el candidat” també “ha mirat una mica” per l’empresa de la seva germana i el seu cunyat i ha signat i votat les factures de la mateixa sense contracte en vigor. Tot plegat suma 844.521,07 euros en cinc anys (entre el 2003 i el 2008). Si el comentarista anònim pensa que això és simplement “mirar una mica” no ens estranya que amb gent com ell Pollença es trobi com es troba. Hem d’afegir que aquests fets van ser denunciats per tota l’oposició i que a pesar de tot s’ha mantingut aquesta situació il·legal  i fins l’actualitat el “candidat segueix mirant una mica” pels seus familiars, això sí, amb els nostres doblers.

3.- Després el comentarista anònim diu: “n’hi ha dels que eren acusadors, amb sogres beneficiàries d’alguns serveis públics que mai han anat a concurs.” L’anònim es refereix a Miguel Sánchez, que fa uns anys forma part de l’assemblea d’Alternativa i que des de fa unes setmanes és el nostre número 2 a la candidatura. Una persona que mai ha ocupat cap càrrec a l’Ajuntament, ni ha tingut cap dedicació exclusiva, ni ha presentat, ni firmat cap factura en cap Junta de govern...

Quan parla de “sogres beneficiàries” es refereix a na Josefina i al Refugi d’Animals que fins enguany han tingut un conveni amb l’Ajuntament. Un conveni que a l’anterior legislatura el regidor de medi ambient va consultar als serveis jurídics  si es podia renovar i li varen dir que no hi havia cap tipus de problema. (conveni  pàg 1, pàg 2, pàg 3, pàg 4). Ara, quan el Refugi ha renunciat a firmar cap conveni amb l’Ajuntament s’ha dit que era necessari un concurs públic i immediatament s’ha iniciat la regularització d’aquest servei. Res a dir, encara que cal recordar que més d’un any després no s’ha regularitzat ni la jardineria ni l’enllumenat del municipi.

Per altra banda, evidentment hi ha una altra diferència notable i és que el Refugi no és cap empresa amb ànim de lucre i que Josefina i la seva família no s’han beneficiat de res, sinó que han fet moltes hores i molta feina de forma altruista per ajudar als animals.

És hora d'acabar amb el desencantament de sempre, per maig hi ha una Alternativa diferent.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb